2024.05.05 | Vasárnap
Györgyi napja

Bank
Keresés
6. oldal / összesen: 47
..
Csok - Több mint tízezren igényelték eddig a kedvezményt
Több mint tízezren igényelték eddig az új családi otthonteremtési kedvezményt (csok) a bankoknál, 6 és 10 millió forint között szóródik a csok mellé igényelt hitel átlagos összege - derült ki az MTI-nek nyilatkozó pénzintézetek válaszaiból, amelyek elsősorban 2017-re várják a komolyabb felfutást az új lakások számának növekedésével.
..
Az OTP megkapta a hatósági engedélyeket az AXA Bank magyarországi üzletágának megvásárlására
Az OTP megkapta a hatósági engedélyeket az AXA Bank magyarországi üzletágának megvásárlására - jelentette be a OTP Bank Nyrt.
..
MasterCard: a magyar kártyatulajdonosok 61 százaléka használja kártyáját külföldön
A MasterCard felmérése szerint a külföldre utazó magyarok csaknem háromnegyede viszi magával bankkártyáját, közülük 61 százalék használja is azt.
..
Havonta érdemes ellenőrizni a köztartozásmentes adózói adatbázist
Minden hónap végén érdemes az ügyfeleknek átnézni, hogy adókötelezettségeiket határidőben teljesítették-e, mert csak akkor maradnak bent a köztartozásmentes adózói adatbázisban (KOMA), ha nincsen elmaradásuk az adóhivatal felé - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).
..
Rekordösszegű egyéni befizetés az OTP Egészségpénztárnál
Az idei első félévben 14 százalékkal többet tettek félre az egészségpénztári tagok, mint tavaly ugyanekkor – jelentette be a hazai piac legnagyobb szereplője, az OTP Egészségpénztár. Míg tavaly június végéig 1,2 milliárd forintot tettek félre a tagok az egészségügyi költségeik fedezésére, addig idén ez az összeg már 1,4 milliárd forintra emelkedett.
..
Több tízezer jelzáloghitellel rendelkező adóst keresnek fel a pénzintézetek szeptember végéig
Több tízezer késedelmes vagy már felmondott lakossági jelzáloghitel-adóst keresnek meg szeptember végéig a pénzügyi intézmények az ügyfelek fizetőképességének helyreállítása érdekében, amivel jegybank tavaszi ajánlását teljesítik - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB).
..
Megbízhatatlan egészségmániások, mégis ők lesznek a család megmentői?
Az ezredfordulós generáció nem csak igényeiben tér el a korábbi nemzedékektől, de egészen más kihívásokkal is kell szembenézniük. A PRC (Pew Research Center) kutatása szerint a jelenleg 16 és 40 év közötti fiatalok adják az Európai felnőtt lakosság negyedét, ezzel ők a legnagyobb szereplők a munkaerőpiacon. Az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztár összegyűjtött néhány érdekes különbséget az 1980 és 2000 között születettek és az őket megelőző korosztályok között.
..
A bankszövetség egyetért a szövetkezeti hitelintézetek integrációjával összefüggő jogszabályváltozással
A Magyar Bankszövetség egyetért a szövetkezeti hitelintézetek integrációjával összefüggő jogszabály-változtatás alapelveivel, meggyőződése, hogy a törvényjavaslat elfogadásával meg tud szilárdulni az európai színvonalú, egységes, a törvényes és az etikai elvárásoknak mindenben megfelelő magyar hitelintézeti szektor.
..
Az OTP SZÉP kártyabirtokosok erős hajrával zártak
A május 31-én lejárt OTP SZÉP kártya egyenlegek 98,7 százalékát sikeresen felhasználták a kártyabirtokosok. Az utolsó pillanatok erős hajrájának köszönhetően májusban több mint 1,3 milliárd forintot fordítottak pihenésre és szórakozásra a 2014-es juttatásokból.
..
Jót tesz a magyar bankrendszernek a foglalkoztatottság bővülése
A csökkenő magyarországi munkanélküliség és a bővülő foglalkoztatás kedvező hatást gyakorol a magyar bankrendszer kilátásaira - áll a Moody's Investors Service elemzésében.
..
Csúcson a SZÉP kártyás feltöltések
Az év első négy hónapjának eredményei alapján újabb rekord év elé néz az OTP SZÉP kártya. A feltöltések összege 12, a költések összege 20 százalékkal haladta meg a tavalyi év azonos időszakának eredményeit, és immár közel 18 ezer munkáltató partnerünk nyújtja dolgozói számára ezt a cafeteria szolgáltatást. Az OTP bankcsoport szerint ezek az eredmények is azt mutatják, hogy mind a munkáltatók mind a munkavállalók körében tovább növekedett a SZÉP kártya népszerűsége.
..
2016 az áttörés éve lesz a banki mobilfizetési megoldások terén
Minden jel arra mutat, hogy 2016. az áttörés éve lesz a banki mobilapplikációk, mobilfizetési megoldások és általában a teljes körű interaktív online bankolás területén, ebből a versenyből a CIB sem maradhat ki - mondta Simák Pál, a CIB Bank elnök-vezérigazgatója.
..
70 millió forintnyi SZÉP kártyás költés naponta… Sikerülhet?
Már csak kevesebb, mint egy hónapja maradt a SZÉP kártya birtokosainak arra, hogy felhasználják 2014-es, jelenleg még 2,1 milliárd forintnyi munkáltatói feltöltéseiket. Azok ugyanis május 31-én lejárnának és elvesznek a munkavállalók számára.
6. oldal / összesen: 47