2024.10.14 | Hétfő
Helén napja

Állásokat hirdetett meg a Sólyom
2013.08.01
Munkahely
109
Harmincöt állást hirdetett meg a Sólyom Airways - közölte a Magyar Nemzettel Vágó József, a légitársaság vezérigazgatója. A Népszabadság csütörtöki számában megjelent egész oldalas hirdetés szerint a Sólyom augusztus 1-jétől többek között forgalomirányító, járat-előkészítő, elsőtiszt, parancsnok pozícióra várja a jelentkezéseket. Szerepel a meghirdetett állások között légiutas-kísérő, értékesítő, raktárvezető, hajtóműmérnök, valamint egyebek mellett HR-adminisztrátori, igazgatói asszisztensi munkakör is.

Kétnaponta bejelentés


A cég korábban bejelentette: augusztus 1-jén kétlépcsős, nyílt pályázatot ír ki 51 árucsoportra - gépjárművektől a számítógépekig, ásványvíztől a szállodai szolgáltatásokig, hogy beszállítói adatbázist építsen.



Ezelőtt nemsokkal meg azt közölte a cég, hogy ilyen Boeingeket bérel, és már a hívójele is megvan. Piaci szakértők szerint viszont nagyon rossz a jelenlegi üzleti környezet, ezért elég bátor dolog egy céget indítani. A Sólyom Airways még a legoptimistább feltételezéseket alapul véve is durván veszteséges lesz a Capitol Consulting Group számításai szerint.




index.hu
További hírek a kategóriából...
Akár látatlanban is elfogadna egy új álláslehetőséget a munkavállalók több mint fele
Egy napokban készült felmérés szerint a magyar munkavállalók elenyésző része, csupán 6%-a ragaszkodna ahhoz, hogy személyesen is találkozzon leendő felettesével vagy kollégáival, mielőtt elfogad egy új állásajánlatot. Közel 60%-uk viszont határozottan állítja, hogy megelégedne azzal, ha csak telefonos és videós állásinterjúra lenne lehetősége, úgy is tudna döntést hozni.

Álláskeresés világjárvány idején: az online megoldásoké a főszerep
Keressen valaki munkát akár azért, mert a koronavírus miatt kialakult helyzetben veszítette el az állását, vagy azért, mert éppen a világjárvány kitörése előtt mondott fel előző munkahelyén, első találkozása leendő munkaadójával valószínűleg nem a megszokott módon történik majd. A járványügyi intézkedések miatt ezen a területen is a személyes kontaktust nem igénylő megoldások kerültek előtérbe.

Mától ingyenesen lehet feladni álláshirdetéseket önkéntes és egészségügyi állásokra
A mai naptól minden, a koronavírussal szembeni küzdelmet elősegítő önkéntes, illetve egészségügyi állás közzétételét ingyenesen vállalja a Profession.hu. A kezdeményezés célja, hogy az egészségügyi háttérrel rendelkező szakembereket, illetve a segíteni vágyókat és azokat a helyeket, ahol most a legnagyobb szükség van rájuk, a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban kössék össze.