2024.04.19 | Péntek
Emma napja

OTP SZÉP kártya: Ne hagyja kimerülni munkatársait!
2017.10.24
Bank
2359
.
Az OTP Bank online kampánnyal hívja fel munkáltató partnerei figyelmét a SZÉP kártyák cseréjére. A kártyákon lévő összeg a lejáratot követően is rendelkezésre áll, a cserekártya aktiválásáig azonban a régi kártyákkal nem tudnak a munkavállalók fizetni. Az új kártyák megrendelése a munkáltatók feladata.

Az első OTP SZÉP kártya kibocsátása óta eltelt hat évben a munkáltatók több mint 370 milliárd forintot utaltak munkavállalóik kártyáira, ezzel támogatva pihenésüket, kikapcsolódásukat. A plasztikkártyák érvényességi ideje öt év, így a 2012-ben nagy számban kibocsátott kártyák az idén járnak le. A munkáltatók feladata a kártyacserével járó adminisztráció elvégzése, az új kártyák megrendelése, ezt egyszerűen megtehetik a www.otpportalok.hu oldalon keresztül. Az OTP Bank felkészült a több tízezer OTP Széchenyi Pihenőkártya cserekártya legyártására, idén már több mint 300 ezer cserekártyát juttatunk el a kártyabirtokosoknak.

Még sok olyan kártyabirtokos van, akinek van felhasználható egyenlege a kártyáján, viszont nem igényeltek részére cserekártyát. Az online figyelemfelhívó kampánnyal arra szeretnénk felhívni a munkáltatók figyelmét, hogy még időben gondoljanak a cserekártyák megrendelésére, hogy munkavállalóik továbbra is használni tudják a SZÉP kártyákon lévő egyenlegüket. A cserekártya ingyenesen, online igényelhető, rendkívül egyszerű módon, igyekeztünk az adminisztrációt a minimálisra csökkenteni”– mondta el Vargáné Jandrasits Ildikó az OTP Bank Cafeteria üzletágvezetője.

Az OTP Bank online kampányának fő üzenete, hogy a pihenés nemcsak a nyári szezonban, de évközben is fontos a munkavállalók számára. A munkaadóknak ezért érdemes időben gondoskodniuk arról, hogy minden alkalmazottjuk érvényes SZÉP kártyával rendelkezzen.

A cserekártyák megrendelésének ösztönzésére négy különböző videó készült. Az első videó itt megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=l_oepKA5G9Q
Forrás: OTP.hu, Café PR