2024.10.06 | Vasárnap
Brúnó, Renáta napja

Üzleti sikerközösségek hálózata épül Magyarországon
2017.10.19
Munkahely
1223
.
A networking tudatos munka és nem ócska smúzolás. Hatalmas érdeklődés övezte az év legfontosabb, és egyben Magyarország legnagyobb networking eseményét, ahol a résztvevők szervezett keretek között bővíthették kapcsolati tőkéjüket, miközben azonnal hasznosítható gyakorlati tanácsokat szerezhettek hazai és nemzetközi vállalkozók esettanulmányaiból, üzleti tapasztalataiból.

Félezer résztvevő, 8 előadó, 9 óra tudatos kapcsolatépítés, 1 kulcsmondat – röviden így lehetne összefoglalni az október 18-án immáron kilencedik alkalommal megrendezett Országos Networking Konferencia® statisztikáit. A szervezők idén a hatékony vállalkozói gondolkodás és tudás köré építették fel az esemény tematikáját.

A színpadra olyan elismert magyar előadók léptek, mint Avidor András networking szakértő, Dudás László, a Zepter Magyarország ügyvezető igazgatója, Kósa Erika, a Kósa Erika Akadémia alapítója, és Mérő László matematikus, pszichológus. Mellettük itt volt még a BNI® svájci, lichtensteini és marokkói működését irányító svájci üzletember, Peter Hermetschweiler.

A networking népszerű, de sok vonatkozásban félreértelmezett kifejezés. A névjegykártyacsere, meg a smúzolás nem networking, hiába írjuk bele a programok és az állófogadás címszavak alá. A networking pont azt jelenti, hogy dolgozunk ezeken a kapcsolatokon. Nem csak a kinyitásukon, hanem a tartalommal való feltöltésükön is, hogy adni is tudunk és akarunk benne másoknak. A BNI® Magyarország és tagjai ennek köszönhetik sikereiket!” – mondta Avidor András, a BNI® magyarországi igazgatója a konferencia kapcsán.

A BNI-tag vállalkozások jutalékmentes üzleti ajánlásaiból egymásnak generált egy éven belüli árbevétele már 2016-ban is túllépte a 30 milliárd forintot, és így van ez 2017-ben is. A friss tudás megszerzésén túl így aztán ünnepelni is volt mit az idei konferencián.
Forrás: Ferling
További hírek a kategóriából...
Akár látatlanban is elfogadna egy új álláslehetőséget a munkavállalók több mint fele
Egy napokban készült felmérés szerint a magyar munkavállalók elenyésző része, csupán 6%-a ragaszkodna ahhoz, hogy személyesen is találkozzon leendő felettesével vagy kollégáival, mielőtt elfogad egy új állásajánlatot. Közel 60%-uk viszont határozottan állítja, hogy megelégedne azzal, ha csak telefonos és videós állásinterjúra lenne lehetősége, úgy is tudna döntést hozni.

Álláskeresés világjárvány idején: az online megoldásoké a főszerep
Keressen valaki munkát akár azért, mert a koronavírus miatt kialakult helyzetben veszítette el az állását, vagy azért, mert éppen a világjárvány kitörése előtt mondott fel előző munkahelyén, első találkozása leendő munkaadójával valószínűleg nem a megszokott módon történik majd. A járványügyi intézkedések miatt ezen a területen is a személyes kontaktust nem igénylő megoldások kerültek előtérbe.

Mától ingyenesen lehet feladni álláshirdetéseket önkéntes és egészségügyi állásokra
A mai naptól minden, a koronavírussal szembeni küzdelmet elősegítő önkéntes, illetve egészségügyi állás közzétételét ingyenesen vállalja a Profession.hu. A kezdeményezés célja, hogy az egészségügyi háttérrel rendelkező szakembereket, illetve a segíteni vágyókat és azokat a helyeket, ahol most a legnagyobb szükség van rájuk, a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban kössék össze.