2024.10.06 | Vasárnap
Brúnó, Renáta napja

Üzleti rekordra készül a magyar szervezet - Nem elég, ha csak elégedett az ügyfél
2017.10.13
Munkahely
1189
.
Régen elég volt, ha a vendég csettintett a nyelvével, megnyalta mind a tíz ujját és mellé húzós borravalót adott a számla kifizetésekor. Az üzleti sikerhez ma már többre van szükség. Nem az elégedett ügyfél a legnagyobb király, hanem az, aki tovább is ajánlja a céget, az éttermet, a vállalkozást. A közgazdák jó 15 éve mérni is tudják a valós ügyféltámogatás mértékét.

A BNI® Magyarország, amely épp jövő héten tartja éves nagykonferenciáját már rövidtávon, azt tűzte ki célul, hogy a nemzetközi üzleti gyakorlatban széles körben használt NPS skálán 50 feletti értéket érjen el, ami kisebbfajta üzleti rekordnak számít. Ez ugyanis azt jelenti, hogy a szervezet tagjai döntő részben tovább is ajánlják másoknak a világ és Magyarország legsikeresebb netwoking szervezete által kínált keretrendszert. (10-es skálán kilencesre, vagy tízesre értékelik.)

És hogy mitől lehetnek elégedettek a magyar vállalkozók? A több bevételtől, a friss és jól előkészített üzleti kapcsolatoktól, a bizalmi légkörtől, az átvehető jó gyakorlatoktól és a házhoz szállított vállalkozói tudástól bizonyosan. Október 18-án, Budapesten mindez ott lesz egy helyen, az év legütősebb networking konferenciáján, ahonnan a résztvevők saját ügyfeleik ajánlásaira fókuszálva, saját NPS-értékük javítását tervezgetve térhetnek majd haza.
Forrás: Ferling
További hírek a kategóriából...
Akár látatlanban is elfogadna egy új álláslehetőséget a munkavállalók több mint fele
Egy napokban készült felmérés szerint a magyar munkavállalók elenyésző része, csupán 6%-a ragaszkodna ahhoz, hogy személyesen is találkozzon leendő felettesével vagy kollégáival, mielőtt elfogad egy új állásajánlatot. Közel 60%-uk viszont határozottan állítja, hogy megelégedne azzal, ha csak telefonos és videós állásinterjúra lenne lehetősége, úgy is tudna döntést hozni.

Álláskeresés világjárvány idején: az online megoldásoké a főszerep
Keressen valaki munkát akár azért, mert a koronavírus miatt kialakult helyzetben veszítette el az állását, vagy azért, mert éppen a világjárvány kitörése előtt mondott fel előző munkahelyén, első találkozása leendő munkaadójával valószínűleg nem a megszokott módon történik majd. A járványügyi intézkedések miatt ezen a területen is a személyes kontaktust nem igénylő megoldások kerültek előtérbe.

Mától ingyenesen lehet feladni álláshirdetéseket önkéntes és egészségügyi állásokra
A mai naptól minden, a koronavírussal szembeni küzdelmet elősegítő önkéntes, illetve egészségügyi állás közzétételét ingyenesen vállalja a Profession.hu. A kezdeményezés célja, hogy az egészségügyi háttérrel rendelkező szakembereket, illetve a segíteni vágyókat és azokat a helyeket, ahol most a legnagyobb szükség van rájuk, a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban kössék össze.