2024.10.06 | Vasárnap
Brúnó, Renáta napja

90 perc, 40 friss kapcsolat, hatékonyság
2017.06.13
Munkahely
1109
.
Sikertelen, rosszkedvű, magányos farkasokkal vannak tele a magyarországi erdők, természetesen nem ökológiai, hanem üzleti értelemben. Hogy létszámuk évről évre csökken, abban meghatározó jelentőségük van azoknak a jól szervezett üzleti találkozóknak, ahol inspiráló környezetben, 90 perc alatt legalább 40 friss kapcsolattal lehet gazdagodni, és számos szakma és iparág tapasztalataira is szert tenni. A receptet egyre többen ismerik és használják.

Új emberek, új lehetőségek
Az üzleti reggeli tökéletes helyszín ahhoz, hogy új embereket ismerj meg, felmérd a lehetőségeket, és kiépítsd a jövőben is hasznossá váló kapcsolatokat. Nincs még egy olyan platform, ahol egyszerre ennyi, hasonló gondolkodású emberrel lehetne találkozni!

Szerteágazó kapcsolatrendszerek
Ahány üzletember, annyi kapcsolati háló! Az üzleti reggelik alkalmával 25-30 céltudatos vállalkozó találkozik, akik hozzád hasonlóan már a kontaktjaikat is magukkal hozzák.

Ajánlj, hogy ajánljanak
Akár az első részvételnél előfordulhat, hogy ajánlások cserélnek gazdát. Először nyilván nagyobb az esély arra, hogy te fogsz valakin segíteni, és hasznos ajánlást adni. De ezzel máris előtérbe kerül a segítő attitűdöd, és erre feltétlenül emlékezni fognak új partnereid is.

Jelszó a megbízhatóság
A szervezett üzleti összejövetelek a bizalom elvén alapulnak. Olyanok vesznek részt ezeken a találkozókon, akiknek nem az átverés a céljuk, hanem a tudatos kapcsolatépítés és a megbízható ajánlások képezik filozófiájuk alapját.

Rendszeresen reflektorfényben
A heti üzleti találkozókon minden résztvevő bemutatkozási lehetőséghez jut. Meghatározott idő alatt hétről hétre fejlődik az „öneladási” készséged, miközben a vállalkozásod is központi szerepet kap.

Üzleti információk gazdag tárháza
Egy-egy ilyen találkozón számos vállalkozással lehet egyszerre megismerkedni, ezáltal is képet kapva a piaci helyzetről, a konkurenciáról, az üzleti lehetőségekről, az esetleges jövőbeni partnerek hátteréről. Az információ pedig hatalom.

Kellemes, inspiráló környezet
Az üzleti találkozóknál a szervezők mindig arra törekednek, hogy zavartalan és kellemes hangulatú helyszín álljon a jelenlévők rendelkezésére. Egy finom reggeli mellett sokkal gördülékenyebben zajlanak a beszélgetések.

A mai üzleti környezetben egyre inkább felértékelődő lojalitás fontos alapkövét képezi a vállalkozók közti kapcsolatoknak. A világ legnagyobb, tudatos üzleti kapcsolatépítéssel foglalkozó szervezete, a BNI® heti rendszerességű találkozóin bizalmi környezetben hozza össze az üzletembereket. Az „Aki ad, az nyer®” filozófia mentén építhetik és mélyíthetik el kapcsolataikat a vállalkozók, mindez pedig jelentős eredményeket hoz számukra: több mint 1000 hazai üzletember már közel 19 milliárd forintnyi árbevételt generált egymásnak jutalékmentesen, kapcsolati tőkéjének köszönhetően.” – véli Avidor András networking szakértő, a Magyar Networking Szövetség elnöke.
Forrás: Ferling
További hírek a kategóriából...
Akár látatlanban is elfogadna egy új álláslehetőséget a munkavállalók több mint fele
Egy napokban készült felmérés szerint a magyar munkavállalók elenyésző része, csupán 6%-a ragaszkodna ahhoz, hogy személyesen is találkozzon leendő felettesével vagy kollégáival, mielőtt elfogad egy új állásajánlatot. Közel 60%-uk viszont határozottan állítja, hogy megelégedne azzal, ha csak telefonos és videós állásinterjúra lenne lehetősége, úgy is tudna döntést hozni.

Álláskeresés világjárvány idején: az online megoldásoké a főszerep
Keressen valaki munkát akár azért, mert a koronavírus miatt kialakult helyzetben veszítette el az állását, vagy azért, mert éppen a világjárvány kitörése előtt mondott fel előző munkahelyén, első találkozása leendő munkaadójával valószínűleg nem a megszokott módon történik majd. A járványügyi intézkedések miatt ezen a területen is a személyes kontaktust nem igénylő megoldások kerültek előtérbe.

Mától ingyenesen lehet feladni álláshirdetéseket önkéntes és egészségügyi állásokra
A mai naptól minden, a koronavírussal szembeni küzdelmet elősegítő önkéntes, illetve egészségügyi állás közzétételét ingyenesen vállalja a Profession.hu. A kezdeményezés célja, hogy az egészségügyi háttérrel rendelkező szakembereket, illetve a segíteni vágyókat és azokat a helyeket, ahol most a legnagyobb szükség van rájuk, a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban kössék össze.