2024.10.06 | Vasárnap
Brúnó, Renáta napja

Együtt működünk! Együttműködünk?
2016.11.30
Munkahely
1037
.
Egy vállalkozás életében elengedhetetlenek a stratégiai partnerek, akikkel a közös célért, egymást segítve dolgozhatnak. A legtöbb cég azonban konkurenciaként tekint az ugyanabban a tevékenységi körben működő vállalatra, miközben szövetségesként, egymásnak hasznos üzleti ajánlásokat szerezve sokkal több ügyfélhez juthatnak el. Demján Lehel „NetworKing”-díjas cégtulajdonos szakértői tanácsokkal szolgál e témakörben.

1. Ismerd meg azokat, akikkel együtt szeretnél működni!
2001 óta vagyok tagja az „Aki ad, az nyer!®” filozófiát hirdető és követő nemzetközi üzleti közösségnek. A saját BNI csoportomon kívül az elmúlt években meglátogattam az összes budapesti, számos vidéki, illetve néhány külföldi csoportot is. Ezt azért tartom lényegesnek, mert eközben több száz csoporttaggal kerültem kapcsolatba, így ők is jobban megismerhettek engem. Nagyon fontos, hogy minél több networking-tagot ismerj. Sokkal könnyebb úgy segíteni, ha tudod, kinek segítesz!

2. Építs minőségi kapcsolatokat!
Természetesen a szervezeten kívül is van élet, de a BNI-ban részt venni azt jelenti, hogy már a kezdeti bizalom is összehasonlíthatatlanul magasabb szintű, így az üzletelés sokkal könnyebb. Hosszú távon a bizalom a minőségi kapcsolatok alapja – és ez elengedhetetlen az üzleti sikerhez! Bonyolultnak tűnik, de mégis egyszerű: építs minőségi kapcsolatokat, segíts másoknak, és ők viszonozni fogják ezt!

3. Az írott szabályok íratlanul is érvényesek!
Ez a fajta együttműködés nem való mindenkinek. Aki képes megosztani saját kapcsolati hálóját, az egy olyan közösséghez tartozhat, ahol mindenki önzetlenül, jutalékmentesen segít a többi BNI-tagon. Az etikai kódex tudatában alakítsd a szervezeten belüli és azon kívüli életedet is!

A www.gyűjtőszállítás.hu céget annak tulajdonosaként képviselem. A BNI-ban töltött éveknek köszönhetően a saját vállalkozásom is nagyon sokat fejlődött, így már kizárólag a tulajdonosi feladataimra és az üzletfejlesztésre tudok koncentrálni. Ennek köszönhetően pedig a kiscsomag-szállítás mellett komplett raktározási feladatokat is el tudunk látni, sőt két új üzletágunk is elindult a BNI-ban megszerzett kapcsolatok révén”. – foglalta össze legfontosabb eredményeit Demján Lehel, a 2016. év „NetworKing” díjas vállalkozója.
Forrás: Ferling
További hírek a kategóriából...
Akár látatlanban is elfogadna egy új álláslehetőséget a munkavállalók több mint fele
Egy napokban készült felmérés szerint a magyar munkavállalók elenyésző része, csupán 6%-a ragaszkodna ahhoz, hogy személyesen is találkozzon leendő felettesével vagy kollégáival, mielőtt elfogad egy új állásajánlatot. Közel 60%-uk viszont határozottan állítja, hogy megelégedne azzal, ha csak telefonos és videós állásinterjúra lenne lehetősége, úgy is tudna döntést hozni.

Álláskeresés világjárvány idején: az online megoldásoké a főszerep
Keressen valaki munkát akár azért, mert a koronavírus miatt kialakult helyzetben veszítette el az állását, vagy azért, mert éppen a világjárvány kitörése előtt mondott fel előző munkahelyén, első találkozása leendő munkaadójával valószínűleg nem a megszokott módon történik majd. A járványügyi intézkedések miatt ezen a területen is a személyes kontaktust nem igénylő megoldások kerültek előtérbe.

Mától ingyenesen lehet feladni álláshirdetéseket önkéntes és egészségügyi állásokra
A mai naptól minden, a koronavírussal szembeni küzdelmet elősegítő önkéntes, illetve egészségügyi állás közzétételét ingyenesen vállalja a Profession.hu. A kezdeményezés célja, hogy az egészségügyi háttérrel rendelkező szakembereket, illetve a segíteni vágyókat és azokat a helyeket, ahol most a legnagyobb szükség van rájuk, a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban kössék össze.