2024.09.21 | Szombat
Máté, Mirella napja

Fókuszban az építőipar
2016.02.10
Egyéb hírek
1048
.
Február 16-án építészeti fókusznapot tart a Business Network International (BNI) pilisvörösvári üzleti csoportja, amely a világszerte egyre sikeresebbé váló, jutalékmentes üzleti modellel kívánja megismertetni az Északnyugat-Pest megyei régió vállalkozásait.

Több mint 20,7 milliárd forint értékben közvetítettek egymásnak üzleti lehetőségeket a BNI Magyarország tagjai 2015-ben, mindezt jutalék nélkül. Az „Aki ad, az nyer!”® filozófiát képviselő szervezet 2008 óta van jelen hazánkban, az egymás bizalmi alapon való segítését valló üzleti modellt már közel 1000 hazai vállalkozás alkalmazza. A BNI továbbra is azon dolgozik, hogy minél több magyar üzletemberrel ismertesse a tudatos kapcsolatépítésen és a jutalékmentes ajánlásokon alapuló filozófiát, ezért Pilisvörösváron egy újabb csoport megnyitását készíti elő.

Az új üzleti közösség a rendkívül dinamikusan fejlődő Északnyugat-Pest megyei régió részét képezi, amelynek tagvállalkozásai az elmúlt fél év alatt közel 400 millió forint értékben generáltak üzletet egymásnak. A régióban az alakuló pilisvörösvári csoport mellett Észak-Budaörsön és Szentendrén gyűlnek össze heti rendszerességgel a vállalkozók. Tavaly mindkét üzleti közösség kiérdemelte a BNI „Hall of Fame” elismerését: ezt azok az üzleti csoportok kapják, amelyek az indulás hónapjában elérik a 35 fős aktív taglétszámot.

A pilisvörösvári vállalkozók közössége a növekedés jegyében most egy építészeti fókusznapot szervez február 16-ára. A konkurenciamentes csoportban a lokális üzleti életből például könyveléssel, marketingszolgáltatásokkal, lakástakarékkal, kertészettel, takarítószerek forgalmazásával és banki ügyekkel foglalkozó céget is találunk már. A közelgő fókusznap a helyi és környékbeli építőipari képviselőket hívja össze; a szervezők elsősorban például belsőépítészettel, ingatlanokkal, biztonság- vagy világítástechnikával, generálkivitelezéssel, napelem-forgalmazással foglalkozó cégeket vár, de más szakterületek képviselőit is fogadják. A fókusznap célja, hogy a találkozóra érkező helyi és környékbeli vállalkozók megismerkedhessenek a BNI által képviselt filozófiával és a jutalékmentes ajánlásokon alapuló üzleti modell előnyeivel, valamint networking lehetőséget teremtsen az építőipari szereplők között.

A február 16-i pilisvörösvári fókusznapon bármilyen érdeklődő vállalkozó részt vehet, de a rendezvényre korlátozott számban lehet regisztrálni, így érdemes időben jelentkezni.
Forrás: Ferling