2024.10.15 | Kedd
Teréz napja

Toboroz az Audi: mérnököket keresnek
2013.04.17
Munkahely
89
Toboroz az Audi: mérnököket keresnekAz Audi Hungaria továbbra is új munkahelyeket teremt. A május 10-én és 11-én megrendezésre kerülő Karriernapok rendezvényével az autógyártó tapasztalt munkavállalókat szeretne megnyerni. Nagyszabású kampányával - olyan alternatív csatornákon keresztül, mint a Youtube, a Google és a Facebook - a vállalat a legjobbakat kívánja megszólítani. A rendezvényre jelentkezők közül 60 pályázó kap meghívást.

„Az Audi Hungaria fejlődéséhez és sikeréhez motivált, elkötelezett és magasan képzett munkatársakra van szükség. Magyarország „Legvonzóbb Munkáltatójaként“ a legjobb és legtapasztaltabb mérnököket szeretnénk megnyerni vállalatunk számára “- mondta Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria Motor Kft. személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója. „Tapasztalattal és német nyelvismerettel rendelkező mérnökeinknek vonzó jövőképet és karrierlehetőséget kínálunk kiváló keretfeltételek mellett.“

Az Audi Hungaria elsősorban a motorgyártás, a járműgyártás analízis-és előszéria-központ, járműfejlesztés, minőségbiztosítás és a szerszámgyár területeire keres mérnököket. A Karriernapok keretében a résztvevők számos előadást hallhatnak többek között „Numerikus szimuláció a járműakusztikában“, „A karbantartás rendszere a világ legnagyobb motorgyárában“ , „Hightech-megoldások a járműanalízis területén“ címmel. Emellett a vállalat szakmai workshopokat szervez a minőségbiztosítás, járműfejlesztés és a gyártás területéhez kapcsolódó témákban. A résztvevők ezen kívül tapasztalatot cserélhetnek az Audi Hungaria szakterületeinek munkatársaival és bepillantást nyerhetnek a vállalat „kulisszatitkaiba”. Emellett gyárlátogatás és Audi modellek tesztvezetése színesíti a 60 meghívott résztvevő programját.jobline.hu
További hírek a kategóriából...
Akár látatlanban is elfogadna egy új álláslehetőséget a munkavállalók több mint fele
Egy napokban készült felmérés szerint a magyar munkavállalók elenyésző része, csupán 6%-a ragaszkodna ahhoz, hogy személyesen is találkozzon leendő felettesével vagy kollégáival, mielőtt elfogad egy új állásajánlatot. Közel 60%-uk viszont határozottan állítja, hogy megelégedne azzal, ha csak telefonos és videós állásinterjúra lenne lehetősége, úgy is tudna döntést hozni.

Álláskeresés világjárvány idején: az online megoldásoké a főszerep
Keressen valaki munkát akár azért, mert a koronavírus miatt kialakult helyzetben veszítette el az állását, vagy azért, mert éppen a világjárvány kitörése előtt mondott fel előző munkahelyén, első találkozása leendő munkaadójával valószínűleg nem a megszokott módon történik majd. A járványügyi intézkedések miatt ezen a területen is a személyes kontaktust nem igénylő megoldások kerültek előtérbe.

Mától ingyenesen lehet feladni álláshirdetéseket önkéntes és egészségügyi állásokra
A mai naptól minden, a koronavírussal szembeni küzdelmet elősegítő önkéntes, illetve egészségügyi állás közzétételét ingyenesen vállalja a Profession.hu. A kezdeményezés célja, hogy az egészségügyi háttérrel rendelkező szakembereket, illetve a segíteni vágyókat és azokat a helyeket, ahol most a legnagyobb szükség van rájuk, a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban kössék össze.