2024.09.22 | Vasárnap
Móric napja

Stratégiai együttműködésben az Origo és a Profession.hu
2015.11.10
Egyéb hírek
713
Novembertől közös felületet kínál Magyarország legolvasottabb online lapja és vezető állásportálja. Az allas.origo.hu ezentúl személyre szabott, intelligens ajánlórendszerrel segíti az álláskeresőket.

„A Profession.hu-val való együttműködésünk célja, hogy a lehető legrelevánsabb ajánlatokkal segítsük a munkát kereső olvasóinkat, miközben egy innovatív megoldással adunk lendületet az allas.origo.hu felületünknek.” - mondta Temesi György, az Origo vezérigazgatója.

„A saját felületünk mellett fontosnak tartjuk, hogy hirdetéseink minőségi tartalmak mellett jelenhessenek meg, olyan módon, hogy azok aktívan segítsék az olvasókat.” –tette hozzá Martis István, a Profession.hu ügyvezető igazgatója.

Az Origo Magyarország legolvasottabb hírportálja, naponta átlagosan 500 ezer olvasóval és közel egymillió felhasználóval az egyéb felületeken. A szintén magasan piacvezető Profession.hu április óta különálló cégként működik, a Ringier Axel Springer Media AG részeként. A megállapodásnak köszönhetően az állásportál már teljes lefedettséggel bír a hazai legnagyobb médiacsoportok körében.
Forrás: Profession.hu, Noguchi