2024.09.22 | Vasárnap
Móric napja

Rangos nemzetközi díj shortlistjén a Profession.hu
2015.10.13
Egyéb hírek
581
Az online állásközvetítő szakma rangos nemzetközi elismerésére, a Recruiting Service Innovation Awardsra (ReSIs) jelölték a Profession.hu-t. A legnagyobb magyar állásportál Las Vegasban mérkőzik meg kategóriájának legjobbjaival.

Az online állásközvetítő portálokat magába tömörítő szervezet, az International Association of Employment Web Sites (IAEWS) idén ReSIs díjára terjesztette fel a Profession.hu-t. A nagy presztízsű szakmai elismerés a kiemelkedően innovatív toborzási megoldásokat értékeli. A díjat október 15-én a The Stars of Recruiting Innovation™ gálán adják át Las Vegasban.

„Nagy megtiszteltetést jelent számunkra a jelölés, amivel nemzetközi szinten is elismerik a Profession.hu állásportált. Büszkék vagyunk arra, hogy innovatív megoldásainkkal hazánkat, mint innovációs tudásközpont is képviselhetjük.” – hangsúlyozta Varga Balázs, a Profession.hu marketingvezetője.

A Profession.hu 2002-ben alakult és Magyarország legnagyobb önéletrajz adatbázisával rendelkezik. A több mint 10.000 aktuális állásajánlatot kínáló állásportálnak 450 ezer havi látogatója van. Az oldalon a felhasználók személyre szabott állásajánlatokat kapnak – világszínvonalú ajánlási technológia segíti az állások és a pályázók egymásra találását.
Forrás: Preofession.hu, Noguchi