2024.10.08 | Kedd
Koppány napja

Magyar networking szakértőkre figyelnek Európában
2015.09.17
Munkahely
328
.
A hazai networking-kultúra erősödését jelzi, hogy magyar előadók lépnek konferencia-színpadra a közeljövőben, Krakkóban és Lisszabonban is. Eközben a világ legnagyobb, üzleti kapcsolatépítéssel foglalkozó szervezetének konzultációs tanácsadó testületébe is bekerült egy magyar szakember.

Október elején Krakkóban a világhírű Brian Tracy mellett a Magyar Networking Szövetség elnöke, Avidor András is előadó lesz a Growth Experts Academy konferencián. A legismertebb magyar networking szakértő a Business Network International (BNI) magyar nemzeti igazgatója. Hazánkban ma már több mint 900 vállalkozás tagja annak a dinamikusan bővülő üzleti közösségnek, amely az „Aki ad, az nyer!”® filozófia elterjesztésével az üzleti gondolkodás megváltoztatását tűzte ki céljául.

Dr. Ivan Misner, a BNI alapítója és számos üzleti bestseller szerzője idén hozta létre az IBOA (International Board of Advisors) testületet. Több mint 130 meghívott üzletember alkotja a csoportot, melynek most Avidor András ajánlására Tímár Gábor, a BNI Magyarország országos fejlesztési igazgatója is a tagja lett. „Egy magyar üzletembernek igazán nagy megtiszteltetés csatlakozni egy olyan szűk körhöz, ami egy több mint 180 ezer taggal rendelkező globális szervezet soraiból kerül ki – mondja az egyedüli magyar IBOA-tag.

A European ED Experience Change konferenciát 2016 januárjában Lisszabonban rendezik. A háromnapos rendezvényen számos előadást hallgathatnak meg a jelenlévők. Az előadókat, akik között ott van Fehér Péter, a BNI Déli Régió igazgatója is, az európai BNI-vezetők tanácsa választotta ki. A Déli Régióban az elmúlt 2,5 év alatt két Hall of Fame és egy platina csoport is felépült, és jutalékmentes ajánlások mentén azóta is sikeresen üzletel.
Forrás: Ferling PR
További hírek a kategóriából...
Akár látatlanban is elfogadna egy új álláslehetőséget a munkavállalók több mint fele
Egy napokban készült felmérés szerint a magyar munkavállalók elenyésző része, csupán 6%-a ragaszkodna ahhoz, hogy személyesen is találkozzon leendő felettesével vagy kollégáival, mielőtt elfogad egy új állásajánlatot. Közel 60%-uk viszont határozottan állítja, hogy megelégedne azzal, ha csak telefonos és videós állásinterjúra lenne lehetősége, úgy is tudna döntést hozni.

Álláskeresés világjárvány idején: az online megoldásoké a főszerep
Keressen valaki munkát akár azért, mert a koronavírus miatt kialakult helyzetben veszítette el az állását, vagy azért, mert éppen a világjárvány kitörése előtt mondott fel előző munkahelyén, első találkozása leendő munkaadójával valószínűleg nem a megszokott módon történik majd. A járványügyi intézkedések miatt ezen a területen is a személyes kontaktust nem igénylő megoldások kerültek előtérbe.

Mától ingyenesen lehet feladni álláshirdetéseket önkéntes és egészségügyi állásokra
A mai naptól minden, a koronavírussal szembeni küzdelmet elősegítő önkéntes, illetve egészségügyi állás közzétételét ingyenesen vállalja a Profession.hu. A kezdeményezés célja, hogy az egészségügyi háttérrel rendelkező szakembereket, illetve a segíteni vágyókat és azokat a helyeket, ahol most a legnagyobb szükség van rájuk, a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban kössék össze.