2024.10.09 | Szerda
Dénes napja

A pénzügyileg legstabilabb cégek között az EuroFleet Zrt.
2015.03.05
Munkahely
1315
A legmagasabb értékű AAA (tripla A) Bisnode minősítés elnyerésével indította az évet az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. A Bisnode nemzetközi cégminősítő csoport legmagasabb szintű, AAA (tripla A) tanúsítványával a hazai vállalatoknak csupán 0,63%-a büszkélkedhet. A Bisnode szigorú és átlátható minősítési rendszere eligazítást ad a vállalatok megbízhatóságáról – csak a legstabilabb, legerősebb fizetőképességű vállalatok érdemelhetik ki a tanúsítványt.

A Bisnode nemzetközi cégminősítése alapján vitathatatlanul a hazai vállalatok élvonalába tartozik az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. A legstabilabb, legerősebb fizetőképességgel rendelkező cégeket hitelesítő AAA tanúsítványt 2015. január 8-án vehette át a győri székhelyű vállalat. A vállalkozások Bisnode általi minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány érdemi módon különbözteti meg a piacon lévő cégeket. A független szakértő minősítése nemzetközi szinten elfogadott és mértékadó, a Skandináv országokban egyenesen etalonnak számít az üzletkötések esetén.

Csőre Tamás, az EuroFleet Zrt. stratégiai igazgatója szerint kőkemény, alázatos munka vezetett a tanúsítvány megszerzéséig. 2008-ban, a gazdasági és pénzügyi válság kirobbanása előtt fél évvel indították el a flottakezelő vállalkozást, amely a válság viharos éveiben, a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére is folyamatos növekedést ért el. Az EuroFleet még így is képes volt évről évre javítani gazdasági mutatóin, árbevétele, profittömege és jövedelmezősége egyaránt növekedett. Az AAA tanúsítvány azt bizonyítja, hogy az EuroFleet Zrt. a magyar piac egyik legstabilabb szereplője, akivel üzleti kapcsolatot kialakítani elenyésző pénzügyi kockázattal jár, az ügyfelek és beszállítók hosszú távon, kiegyensúlyozott partnerként számíthatnak az EuroFleet Zrt-re.

Nagy megtiszteltetés vállalatunk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Hisszük, hogy a tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink és munkavállalóink felé is továbbfokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Az, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon – mondta el Csőre Tamás, stratégiai igazgató, aki szerint a Bisnode minősítés nemcsak a cég jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem azt is, hogy az EuroFleet Zrt. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.



Goodwill PR
További hírek a kategóriából...
Akár látatlanban is elfogadna egy új álláslehetőséget a munkavállalók több mint fele
Egy napokban készült felmérés szerint a magyar munkavállalók elenyésző része, csupán 6%-a ragaszkodna ahhoz, hogy személyesen is találkozzon leendő felettesével vagy kollégáival, mielőtt elfogad egy új állásajánlatot. Közel 60%-uk viszont határozottan állítja, hogy megelégedne azzal, ha csak telefonos és videós állásinterjúra lenne lehetősége, úgy is tudna döntést hozni.

Álláskeresés világjárvány idején: az online megoldásoké a főszerep
Keressen valaki munkát akár azért, mert a koronavírus miatt kialakult helyzetben veszítette el az állását, vagy azért, mert éppen a világjárvány kitörése előtt mondott fel előző munkahelyén, első találkozása leendő munkaadójával valószínűleg nem a megszokott módon történik majd. A járványügyi intézkedések miatt ezen a területen is a személyes kontaktust nem igénylő megoldások kerültek előtérbe.

Mától ingyenesen lehet feladni álláshirdetéseket önkéntes és egészségügyi állásokra
A mai naptól minden, a koronavírussal szembeni küzdelmet elősegítő önkéntes, illetve egészségügyi állás közzétételét ingyenesen vállalja a Profession.hu. A kezdeményezés célja, hogy az egészségügyi háttérrel rendelkező szakembereket, illetve a segíteni vágyókat és azokat a helyeket, ahol most a legnagyobb szükség van rájuk, a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban kössék össze.