2024.10.15 | Kedd
Teréz napja

Minden fiatal pályakezdőt vár az „Első Nagy Céges Buli”
2013.06.04
Munkahely
90
Minden fiatal pályakezdőt vár az „Első Nagy Céges Buli” A pályakezdők és Magyarország nagyvállalatai ismerkednek majd a nyár első szerda délutánján


Június 5-én az Akváriumban karrier tanácsadással és valóban működő praktikákkal látják el a fiatal álláskeresőket a Nestlé, a Coca-Cola, az Avis Budget Group, a GE Healthcare, az NSN, az NNG, a BT, a Citibank a TATA Consultancy és a Kelly Services HR szakemberei. 


A fiatal, tehetséges pályakezdőknek jó elhelyezkedési lehetőségre, a nagyvállalatoknak pedig megbízható és felkészült szakemberekre van szükségük. Ennek a két csoportnak a találkozóját szervezi meg a nyár első szerda délutánján a Profession.hu. Az egyetemisták már az utolsó szemeszterek alatt is keresnek munkát: vállalnak gyakornoki, asszisztensi feladatokat a kötelező szakmai gyakorlaton túl is tudatosan készülve a pályakezdésre. Ebben segíthet most a szerdai esemény, ahol megszokott klisék helyett valódi tanácsokat kapnak majd a részvevők, míg egyetemi és főiskolai bandák koncerteznek a helyszínen. Lesz Budapest Slam Poetry, kerekasztal beszélgetések, játékok, este pedig az Ivan & The Parazol zenél. A regisztrálóknak az esti koncert ingyenes.



Időpont: 2013. 06. 05.


• 14:00-tól: Egyetemi és főiskolás zenekarok koncertjei; karrier tanácsadás; beszélgetés az Ivan & the Parazol zenekar tagjaival, Budapest Slam Poetry

• 20.00-tól: Ivan & the Parazol koncert



Helyszín: Akvárium Klub (Budapest, V. ker. Erzsébet tér)



Minden a Facebookon:
https://www.facebook.com/events/537523569623384/

Regisztráció itt: http://www.profession.hu/cegesbuli
További hírek a kategóriából...
Akár látatlanban is elfogadna egy új álláslehetőséget a munkavállalók több mint fele
Egy napokban készült felmérés szerint a magyar munkavállalók elenyésző része, csupán 6%-a ragaszkodna ahhoz, hogy személyesen is találkozzon leendő felettesével vagy kollégáival, mielőtt elfogad egy új állásajánlatot. Közel 60%-uk viszont határozottan állítja, hogy megelégedne azzal, ha csak telefonos és videós állásinterjúra lenne lehetősége, úgy is tudna döntést hozni.

Álláskeresés világjárvány idején: az online megoldásoké a főszerep
Keressen valaki munkát akár azért, mert a koronavírus miatt kialakult helyzetben veszítette el az állását, vagy azért, mert éppen a világjárvány kitörése előtt mondott fel előző munkahelyén, első találkozása leendő munkaadójával valószínűleg nem a megszokott módon történik majd. A járványügyi intézkedések miatt ezen a területen is a személyes kontaktust nem igénylő megoldások kerültek előtérbe.

Mától ingyenesen lehet feladni álláshirdetéseket önkéntes és egészségügyi állásokra
A mai naptól minden, a koronavírussal szembeni küzdelmet elősegítő önkéntes, illetve egészségügyi állás közzétételét ingyenesen vállalja a Profession.hu. A kezdeményezés célja, hogy az egészségügyi háttérrel rendelkező szakembereket, illetve a segíteni vágyókat és azokat a helyeket, ahol most a legnagyobb szükség van rájuk, a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban kössék össze.