2024.10.09 | Szerda
Dénes napja

A BNI online tréninggel segíti a kkv-k fejlődését
2014.12.10
Munkahely
276
.
Díjmentesen igénybe vehető online networking tréning vált elérhetővé az „Aki ad, az nyer!®” sikerfilozófián alapuló BNI honlapján. A bni-hungary.com-on regisztráltak a téma szakértőitől nyerhetnek betekintést az instant networking technikák rejtelmeibe, de elsajátíthatják a leginkább bevált bevételtermelő módszereket és üzleti kapcsolatépítési stratégiákat is.

A minitréning oktató anyagait a 2014-es évben novemberig közel félezren igényelték, vagyis havonta kb. 40 kkv képviselői, nagyrészt nem BNI tagok, részesülnek az innovatív képzésben, melynek segítségével kijelölhetők a „SMART” (konkrét, mérhető, elérhető, releváns és időhöz kötött) célok, vagy akár az is megtudható, hogy milyen az ideális ügyfél profilja.

A 62 országban jelen lévő több mint 170 000 aktív tagot számláló BNI-ban rejlő lehetőségeket egyre többen fedezik fel a kkv szektor vállalkozói közül. Az üzleti kapcsolatteremtés és a jutalékmentes együttműködés nyújtotta potenciálnak köszönhetően évről évre növekszik a hazai csoportok létszáma, amelyhez nemcsak Budapesten, hanem egyre több vidéki városban is hatékonyan működő keretrendszert nyújtanak a még a 80-as évek Amerikájában született BNI képviselői.

A Magyarországon 730 aktív tag 2014-ben több mint 25 ezer üzleti ajánlást hozott egymásnak és mindezzel 14,1 milliárd forint többletbevételhez juttatták vállalkozásaikat.



Ferling PR
További hírek a kategóriából...
Akár látatlanban is elfogadna egy új álláslehetőséget a munkavállalók több mint fele
Egy napokban készült felmérés szerint a magyar munkavállalók elenyésző része, csupán 6%-a ragaszkodna ahhoz, hogy személyesen is találkozzon leendő felettesével vagy kollégáival, mielőtt elfogad egy új állásajánlatot. Közel 60%-uk viszont határozottan állítja, hogy megelégedne azzal, ha csak telefonos és videós állásinterjúra lenne lehetősége, úgy is tudna döntést hozni.

Álláskeresés világjárvány idején: az online megoldásoké a főszerep
Keressen valaki munkát akár azért, mert a koronavírus miatt kialakult helyzetben veszítette el az állását, vagy azért, mert éppen a világjárvány kitörése előtt mondott fel előző munkahelyén, első találkozása leendő munkaadójával valószínűleg nem a megszokott módon történik majd. A járványügyi intézkedések miatt ezen a területen is a személyes kontaktust nem igénylő megoldások kerültek előtérbe.

Mától ingyenesen lehet feladni álláshirdetéseket önkéntes és egészségügyi állásokra
A mai naptól minden, a koronavírussal szembeni küzdelmet elősegítő önkéntes, illetve egészségügyi állás közzétételét ingyenesen vállalja a Profession.hu. A kezdeményezés célja, hogy az egészségügyi háttérrel rendelkező szakembereket, illetve a segíteni vágyókat és azokat a helyeket, ahol most a legnagyobb szükség van rájuk, a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban kössék össze.