2024.09.29 | Vasárnap
Mihály napja

Keresik az év ifjú könyvvizsgálóját
2014.11.10
Oktatás
636
.
Péntekig adhatják be pályázataikat az egyetemisták és főiskolások az EY Inside Audit Championship2014 esettanulmány-versenyre. A programban minden évben az ország legjobb ifjú könyvvizsgáló-jelöltjeit választják meg. A nyolcszázezer forintos összdíjazású esettanulmány-versenyben kétfős csapatok jelentkezését várják, a leadási határidő 2014. november 14-e.

„Az EY Inside Audit Championship különleges lehetőséget kínál a könyvvizsgálat iránt érdeklődő egyetemisták és főiskolások számára, hogy tapasztalatot szerezzenek a szakma gyakorlati oldaláról. Az esettanulmány versenynek köszönhetően magukat is kipróbálhatják egy valós ügyfélmegbízás megoldásával. A verseny során piacvezető szakemberektől kérdezhetnek és mutathatják be nekik tehetségüket egy interaktív együttműködés keretében. A program kiváló lehetőséget kínál a résztvevőknek egy igazán kivételes és dinamikus karrierkezdetre” – mondta Debreczeni Dóra, az EY HR-igazgatója.

A versenyben kétfős csapatok jelentkezését várják. Feladatuk, hogy egy valós esettanulmányt oldjanak meg. Az első három helyezett csapat összesen nettó nyolcszázezer forintos pénznyereményt kap, illetve az EY lehetőséget kínál számukra, hogy egy sikeres rövidített felvételi folyamat után csatlakozzanak a cég magyarországi csapatához. A pályázatok leadásának határideje 2014. november 14-e.

Az EY Inside Audit Championshipet nyolc éve rendezik meg Magyarországon. Eddig több mint nyolcszázan jelentkeztek a versenyre.



Noguchi, EY