2024.10.10 | Csütörtök
Gedeon napja

Idén is lehet pályázni a fiatal vállalkozók díjára
2014.10.27
Munkahely
267
.
A fiatal vállalkozók díjára november 16-ig lehet pályázni, a díjat idén is a Fiatal Vállalkozók Hete keretében adják át - tájékoztatta a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (Fivosz) hétfőn az MTI-t.

Az elismerésre azok a 18-40 év közötti vállalkozók pályázhatnak, akik önerejükből váltak az üzleti élet pénzügyileg sikeres szereplőjévé - szerepel a közleményben.

A díj nyertese átfogó médiakampányon keresztül, valamint személyesen az ország számos pontján szólalhat fel és inspirálhatja a fiatal vállalkozókat sajtóeseményeken, rendezvényeken és interjúk keretében. Egyéni tapasztalatait megosztva motiválja a fiatalokat, miközben a publicitás és az új kapcsolati tőke több tízmilliós árbevétel növekedést generálhat vállalkozása számára, ahogy ez az elmúlt évek tapasztalataiból már látszik - olvasható a tájékoztatásban.

A díjat a november 17-21-e között megrendezendő Fiatal Vállalkozók Hete záróeseményén adják át, amelyet Budapesten és kilenc vidéki nagyvárosban már hatodik alkalommal rendeznek meg idén.
A jelentkezés feltételeiről, részleteiről bővebb információ a fiatalvallalkozokhete.hu weboldalon olvasható.


MTI
További hírek a kategóriából...
Akár látatlanban is elfogadna egy új álláslehetőséget a munkavállalók több mint fele
Egy napokban készült felmérés szerint a magyar munkavállalók elenyésző része, csupán 6%-a ragaszkodna ahhoz, hogy személyesen is találkozzon leendő felettesével vagy kollégáival, mielőtt elfogad egy új állásajánlatot. Közel 60%-uk viszont határozottan állítja, hogy megelégedne azzal, ha csak telefonos és videós állásinterjúra lenne lehetősége, úgy is tudna döntést hozni.

Álláskeresés világjárvány idején: az online megoldásoké a főszerep
Keressen valaki munkát akár azért, mert a koronavírus miatt kialakult helyzetben veszítette el az állását, vagy azért, mert éppen a világjárvány kitörése előtt mondott fel előző munkahelyén, első találkozása leendő munkaadójával valószínűleg nem a megszokott módon történik majd. A járványügyi intézkedések miatt ezen a területen is a személyes kontaktust nem igénylő megoldások kerültek előtérbe.

Mától ingyenesen lehet feladni álláshirdetéseket önkéntes és egészségügyi állásokra
A mai naptól minden, a koronavírussal szembeni küzdelmet elősegítő önkéntes, illetve egészségügyi állás közzétételét ingyenesen vállalja a Profession.hu. A kezdeményezés célja, hogy az egészségügyi háttérrel rendelkező szakembereket, illetve a segíteni vágyókat és azokat a helyeket, ahol most a legnagyobb szükség van rájuk, a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban kössék össze.