2024.09.24 | Kedd
Gellért, Mercédesz napja

Ismét az EY-t választották az év adótanácsadó cégének Magyarországon
2014.06.23
Egyéb hírek
204
Ismét az EY-t választotta hazánkban az év adótanácsadó cégének és az év transzferár-tanácsadó vállalatának az International Tax Review (ITR). A tekintélyes nemzetközi adóügyi magazin az elmúlt években összesen tíz alkalommal ismerte el a cég adótanácsadási szolgáltatásainak erősségét.

„A két díj elismerése annak a kitartó és következetes munkánknak, amelyet az elmúlt években folytattunk Magyarországon. Ennek köszönhetően az ország vezető adótanácsadójaként vagyunk jelen a piacon. A mostani piaci elismerés egyebek mellett annak is szól, hogy folyamatosan az ügyfelek igényeihez igazítjuk szolgáltatásainkat. Ennek a munkának egyik legutóbbi állomásaként jogi szolgáltatásokkal bővítettük tevékenységi körünket” – hangsúlyozta Rencz Botond, az EY regionális vezető adópartnere.

Az International Tax Review nagyszabású londoni díjátadóján jelentették be, hogy ismét az EY-t választották az év adótanácsadó cégének az év transzferár-tanácsadó vállalatának Magyarországon. A EY eddig elnyert ITR adóügyi díjainak száma így tízre emelkedett hazánkban.

“Különösen fontos számunkra ez az elismerés egy olyan üzleti környezetben, amelyben előtérbe kerültek a transzferárazással kapcsolatos kockázatok. A közelmúltban az adóhatóság jelentősen megerősítette transzferár-szakmai csapatát, ezért a cégeknek is minden korábbinál nagyobb hangsúlyt kell fektetniük erre a területre. A díj elismerése annak, hogy az EY erősségei közé tartozik az előzetes árképzési megállapodások (APA) és a transzferárazással összefüggő adóviták kezelése” – mondta Lipták Zoltán az EY adópartnere.
Az Európai Adóügyi Díjakat minden évben az International Tax Review szerkesztői ítélik oda. A díjat azok a cégek kaphatják meg, akik a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtják az adóügyi tranzakciók, a strukturálás és a transzferár-tanácsadás területén. Azon vállalatokat díjazzák, amelyek nemcsak kiváló eredményeket érnek el, de élen járnak az innováció területén és képesek megbirkózni a legnagyobb kihívásokkal is az egyes kategóriákon belül.

A 2014-as díjátadón összesen tizenhat elismerést kaptak az EY európai irodái.

EY