2024.09.25 | Szerda
Eufrozina, Kende napja

Nemzetközi tranzakciós jogi vezető csatlakozott az EY budapesti ügyvédi irodájához
2014.05.21
Egyéb hírek
178
Nemzetközi tranzakciós jogi vezető csatlakozott az EY budapesti ügyvédi irodájának csapatához. Dr. Varga Iván közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezik vállalati felvásárlások és akvizíciók, valamint kockázati és magántőke-befektetések területén.

„Dr. Varga Iván csatlakozásával egy újabb lépést tettünk az EY budapesti ügyvédi irodája szolgáltatásainak bővítése felé. Ügyvédi irodánk így most már az adóperek, a munkajog, a társasági jog, az M&A, valamint a kockázati tőke és private equity befektetések területén nyújt integrált szolgáltatásokat az ügyfeleink számára. Az integráltság számunkra azt jelenti, hogy olyan ügyfeleket támogató csapatot tudunk biztosítani, amelyben a jogászaink mellett az EY összes üzletágának szakértői is részt vesznek. Így nemcsak hathatósabb, az egyes szakterületeken átívelő támogatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek, hanem segítünk nekik tanácsadói költségeiket is kordában tartani. A budapesti iroda erősségét az is adja, hogy munkánk során évtizedes hazai tapasztalatokra és az EY ügyvédi irodák globális hálózatára egyaránt támaszkodhatunk” – mondta dr. Vaszari Péter, az EY partnere.

Dr. Varga Iván az EY vállalati és tranzakciós jogi vezetőjeként csatlakozott az irodához. A szakember mintegy két évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a komplex, határokon átívelő vállalati felvásárlások és magán- illetve kockázati tőke-befektetések területén. Szinte minden iparágban komoly tranzakciós tapasztalattal rendelkezik, így a közlekedési, a gyáripari, a pénzügyi, a távközlési, a technológiai, az energetikai, az ingatlan és a gyógyászati szektorokban is. A magyar mellett angol és ausztrál ügyvédi képesítéssel is rendelkezik. Az EY ügyvédi irodájához való csatlakozása előtt a White & Case partnere volt, dolgozott Magyarországon és Szingapúrban is.

„Rendkívül izgalmas számomra, hogy immár egy integrált, nemzetközi tranzakciós tanácsadói csapat részeként folytathatom munkámat Magyarországon és a régióban. Fontos számomra, hogy a jogi oldalon segíthetek kiteljesíteni az EY M&A és private equity tranzakciós szolgáltatásainak körét. Ügyvédi irodánkban az EY többi üzletágának szakértőivel egy csapatot alkotva segítjük az ügyfeleinket a tranzakció minden fázisában, az előkészületektől kezdődően a megállapodások letárgyalásán és aláírásán keresztül egészen az ügylet lezárásáig, és akár azon túl is” – mondta dr. Varga Iván.

Noguchi