2024.10.02 | Szerda
Petra napja

Vegyen részt hamarosan induló autogén tréningünkön!
2012.01.23
Oktatás
208
Vegyen részt hamarosan induló autogén tréningünkön!
Napjainkban nagyon sokan küzdenek a XX-XXI. század népbetegségével: a kóros stresszreakcióval. A stressz hosszútávon olyan betegségek kialakulásáért lehet felelős, mint az elhízás, szív- és érrendszeri betegségek, és egyes daganatos betegségek. Testünknek  rendszeresen szüksége van regenerálódásra, melyre azonban csak teljes nyugalmi állapotban képes. Ennek megteremtésére az egyik legegyszerűbben megtanulható és leghatékonyabb módszer az autogén tréning.

Az autogén tréning egy relaxációs technika, melynek segítségével nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá válunk, sokféle betegség kialakulását megelőzhetjük, vagy már meglévő betegségek – pl. pánikbetegség - esetén valódi gyógyulás történhet. Rendszeres gyakorlása hozzásegít az immunrendszer erősödéséhez.

Az autogén tréning egy ellenőrzött, tudományosan megalapozott, orvosok által is gyakran használt technika, az egyik leghatékonyabb stresszkezelő módszer, mely könnyen és gyorsan elsajátítható, önállóan, minden segédeszköz nélkül alkalmazható, s elvégzése mindössze 10-15 percet vesz igénybe naponta.

Az autogén tréning sokat segíthet azoknak, akik gyakran érzik magukat kimerültnek, rosszul alszanak és fáradtan ébrednek. Ajánljuk azoknak, akiknek feszültséggel telnek a napjai és hajlamosak a szorongásra.

A pozitív testi-fizikai hatásokon túl az autogén tréning érzelmi és szellemi harmóniánk megteremtéséhez is hozzájárul. Általa mélyebben megismerjük, megértjük és elfogadjuk önmagunkat és kapcsolatainkat. Javíthatjuk a koncentrációnkat, feladataink megoldásához való viszonyulásunkat és segítségével feloldhatjuk érzelmi, szellemi életünk bizonyos akadályait.

A 30 órás tanfolyam 15 hét alatt, heti egyszeri 2 órás találkozót jelent, de a módszer elsajátításához fontos az otthoni, napi gyakorlás.

Idõpont: 2012. FEBRUÁR 14-étől keddenként 18.00-20.00 óra
Helyszín: Perinátus Alapítvány, 1061 Budapest, Hegedű u. 9. fszt. 3. Kapucsengő: 14.

A tanfolyam díja 45.000 Ft, mely tartalmazza a tanfolyam kezdete elõtti elsõ interjút is.

Jelentkezés: Tamás Dorka: 36-30-474-55-92, tamas.dorka@chello.hu vagy kheiron@transzperszonalis.hu

Igény esetén arra is van lehetõség, hogy az érdeklõdõ egyéni ülések keretében sajátítsa el az autogén tréninget.