2024.10.11 | Péntek
Brigitta napja

ÚJ IGAZGATÓ A UPS MAGYARORSZÁG ÉLÉN
2014.03.31
Munkahely
163
.
A UPS (NYSE: UPS) bejelentette, hogy Iulia Nartea személyében új vezető áll a vállalat magyarországi leányvállalatának élén. A 44 éves Nartea, Nehoiu/Buzau-ban, Romániában született és az új pozíció mellett az eddigi feladatait továbbra is ellátja, mint a UPS Románia, Görögország és a balkáni államok igazgatója. A cégvezető az említett területeken, így közel 400 dolgozóért, a vállalatok mindennapi működésért, az üzletfejlesztésért, stratégiáért és támogatói funkciókért lesz felelős. A szakember Martin Seitz-et váltja az ország élén, aki a UPS európai üzemszervezési koordinátoraként, Brüsszelben dolgozik tovább.

“Széleskörű szakértelmével és hatalmas tapasztalatával, Iulia Nartea tökéletes pozícióban van ahhoz, hogy sikeresen vezethesse magyarországi üzletünket, – mondta el Cindy Miller, a UPS európai elnöke. – Biztos vagyok abban, hogy ő és csapata a UPS-től elvárt szintű, megbízható szolgáltatást fogja nyújtani minden ügyfélnek, azok méretétől függetlenül.”

Nartea1992-ben közgazdászként kezdett el dolgozni a fuvarozási iparágban, méghozzá a Romtrans speciális szállítási részlegén. A vállalat, abban az időben a UPS romániai szerződött szolgáltató partnere volt. 1998-ban nevezték ki a UPS üzletmenet vezetőjének a Romtranson belül.
2000-ben a Romtrans, Trans Courier Service néven leányvállalatot hozott létre, hogy expressz csomag szolgáltatásokat nyújtson a UPS számára. Nartea, ekkortól ügyvezető igazgatóként minden UPS-szel kapcsolatos romániai feladatot koordinált. Majd miután 2008-ban a UPS megvásárolta a Trans Courier Service-t és megalakult a UPS Románia, Nartea az új vállalat igazgatójaként dolgozott tovább. 2012-ben, feladatköre tovább szélesedett és a UPS görög, illetve balkán piacainak felelőse is ő lett.
Nartea a bukaresti Közgazdaságtudományi Akadémia Pénzügyi és Könyvviteli Szakán szerzett diplomát.
"Erős helyi UPS csapatommal közösen, alig várjuk hogy közösen növelhessük a magyarországi üzletvitelt és továbbépíthessük a meglévő reputációnkat, mint olyan vállalat, amely kiváló logisztikai megoldásokat kínál a partnerei számára,” mondta Nartea. “Célunk az, hogy segíthessünk magyarországi ügyfeleink számára, hogy tökéletesen kihasználhassák a globális kereskedelem kínálta lehetőségeket, bekapcsolódhassanak a nemzetközi piacok vérkeringésébe és növelhessék versenyképességüket.”

A UPS-ről
UPS (NYSE: UPS) globális piacvezető a logisztika területén, a vállalat megoldások széles skáláját kínálja a csomagszállítás és fuvarozás, a nemzetközi kereskedelem és a haladó technológiák fejlesztése területén, a hatékony üzleti menedzsmentet szolgálva az egész világon. Az atlantai székhelyű vállalat több mint 220 országban és körzetben van jelen. A UPS weboldalát keresse a UPS.com-on, míg a vállalati blog megtalálható a blog.ups.com címen. A UPS hírek közvetlenül elérhetőek a www.pressroom.ups.com/RSS honlapon.


MTI
További hírek a kategóriából...
Akár látatlanban is elfogadna egy új álláslehetőséget a munkavállalók több mint fele
Egy napokban készült felmérés szerint a magyar munkavállalók elenyésző része, csupán 6%-a ragaszkodna ahhoz, hogy személyesen is találkozzon leendő felettesével vagy kollégáival, mielőtt elfogad egy új állásajánlatot. Közel 60%-uk viszont határozottan állítja, hogy megelégedne azzal, ha csak telefonos és videós állásinterjúra lenne lehetősége, úgy is tudna döntést hozni.

Álláskeresés világjárvány idején: az online megoldásoké a főszerep
Keressen valaki munkát akár azért, mert a koronavírus miatt kialakult helyzetben veszítette el az állását, vagy azért, mert éppen a világjárvány kitörése előtt mondott fel előző munkahelyén, első találkozása leendő munkaadójával valószínűleg nem a megszokott módon történik majd. A járványügyi intézkedések miatt ezen a területen is a személyes kontaktust nem igénylő megoldások kerültek előtérbe.

Mától ingyenesen lehet feladni álláshirdetéseket önkéntes és egészségügyi állásokra
A mai naptól minden, a koronavírussal szembeni küzdelmet elősegítő önkéntes, illetve egészségügyi állás közzétételét ingyenesen vállalja a Profession.hu. A kezdeményezés célja, hogy az egészségügyi háttérrel rendelkező szakembereket, illetve a segíteni vágyókat és azokat a helyeket, ahol most a legnagyobb szükség van rájuk, a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban kössék össze.