2024.10.01 | Kedd
Malvin napja

Ledolgozható a tandíj a BKF-en
2012.10.19
Oktatás
191
Ledolgozható a tandíj a BKF-en
Közös diákmunka konstrukciót dolgozott ki a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola és a Lauritzen Marketing, amelynek során a diákoknak olyan hosszú távú munkalehetőséget biztosítanak, amivel finanszírozhatják tandíjukat. A Coca-Cola is a kezdeményezés mögé állt.

A 'kialakult felsőoktatási helyzetben' a leendő hallgatóknak különösen fontos kérdés tanulmányaik finanszírozása - olvasható a programról kiadott közleményben, amelynek címe 'ledolgozható tandíjat' említ az új együttműködéssel kapcsolatban.
A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF) és diákmunka-szövetkezete, a BKF Diákunió olyan programot dolgozott ki a Lauritzen Marketinggel, mellyel a hallgatók nem csak hosszú távú munkavállalását, de karrierjük építését is segíti.
A konstrukciót felkarolta a Coca-Cola, többféle lehetőséget felajánlva az álláskereső hallgatóknak. Az érdeklődők munkát vállalhatnak hostként, supervisorként, és akár kiemelt munkákban is.
Az elhelyezkedést megkönnyítendő a kiemelkedő diákoknak lehetőségük lehet részt venni próba állásinterjúkon, és konzultálni gyakorló szakemberekkel, melyet a Lauritzen Marketing biztosít számukra. Az így szerzett gyakorlat mellett a jól teljesítőknek az ügynökség lehetőséget biztosít, hogy akár gyakornoki pozícióra pályázhassanak ügyfeleikhez.hvg.hu