2024.10.14 | Hétfő
Helén napja

Az Ericsson lezárta a Microsoft Mediaroom integrálását
2013.09.11
Munkahely
101
Az Ericsson befejezte a Microsoft közel 13 millió háztartást kiszolgáló IPTV-platformja, a Mediaroom saját tevékenységébe integrálását és ezzel megerősítette világpiaci vezető pozícióját az IP-alapú televíziózásban.

A Microsoft Mediaroom IPTV-platformját mintegy hatvan vezető internetes szolgáltató vállalat alkalmazza világszerte, együttesen közel 13 millió háztartás és mintegy 24 millió beltéri egységet látva el adással.


A több képernyős kínálat bővítését célzó növekedési stratégia keretében végrehajtott akvizícióval az Ericsson 25 százalékos piaci részesedésre tett szert a csúcstechnológiájú IP-alapú televízió műsorszolgáltató üzletágban. Az Ericsson saját megoldáskínálatának és a Microsoft technológiájának egyesítésével az IPTV köztes szoftvertechnológia és megoldások terén a világ egyik legnagyobb és legtapasztaltabb beszállítójává vált.


Az előrejelzések szerint az IPTV-előfizetők száma évi több mint 18 százalékos növekedéssel 2015-re eléri a 105 milliót és az üzletág forgalma ezzel együtt az évi 45 milliárd dollárt - mutatott rá Per Borgklint, az Ericsson alelnöke.



MTI
További hírek a kategóriából...
Akár látatlanban is elfogadna egy új álláslehetőséget a munkavállalók több mint fele
Egy napokban készült felmérés szerint a magyar munkavállalók elenyésző része, csupán 6%-a ragaszkodna ahhoz, hogy személyesen is találkozzon leendő felettesével vagy kollégáival, mielőtt elfogad egy új állásajánlatot. Közel 60%-uk viszont határozottan állítja, hogy megelégedne azzal, ha csak telefonos és videós állásinterjúra lenne lehetősége, úgy is tudna döntést hozni.

Álláskeresés világjárvány idején: az online megoldásoké a főszerep
Keressen valaki munkát akár azért, mert a koronavírus miatt kialakult helyzetben veszítette el az állását, vagy azért, mert éppen a világjárvány kitörése előtt mondott fel előző munkahelyén, első találkozása leendő munkaadójával valószínűleg nem a megszokott módon történik majd. A járványügyi intézkedések miatt ezen a területen is a személyes kontaktust nem igénylő megoldások kerültek előtérbe.

Mától ingyenesen lehet feladni álláshirdetéseket önkéntes és egészségügyi állásokra
A mai naptól minden, a koronavírussal szembeni küzdelmet elősegítő önkéntes, illetve egészségügyi állás közzétételét ingyenesen vállalja a Profession.hu. A kezdeményezés célja, hogy az egészségügyi háttérrel rendelkező szakembereket, illetve a segíteni vágyókat és azokat a helyeket, ahol most a legnagyobb szükség van rájuk, a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban kössék össze.