2024.09.29 | Vasárnap
Mihály napja

Egyéb hírek
Keresés
93. oldal / összesen: 94
Rendőrök toborozták a nyelvvizsgát vásárló klienseket
Rendőrök toborozták a nyelvvizsgát vásárló klienseketRendőrök és büntetés-végrehajtási tiszthelyettesek is érintettek az egy hónappal ezelőtt kirobbant nyelvvizsgabotrányban. A hvg.hu által megírt botránynak már 34 gyanúsítottja van, közülük 14-en rendvédelmi szervek hivatásos állományú tagjai.
Női vezetőt kapott az aegondirekt.hu
Női vezetőt kapott az aegondirekt.huMájustól az AEGONdirekt.hu Zrt. egoMedia üzletágának marketing és operatív igazgatójaként folytatja pályafutását Drienyovszki Éva, aki 2011 márciusa óta az AEGONdirekt.hu Zrt. online biztosítási üzletág marketing osztályának vezetőjeként dolgozott.
Ezért álom Magyarországon a nyugati bér
Ezért álom Magyarországon a nyugati béraltHuszonhárom év alatt nem sikerült felzárkóztatni a magyar béreket a nyugati színvonalra. Sőt. De vajon mikor jutunk el végre odáig, hogy ne kelljen ahhoz nyugatra menni dolgozni, hogy az ottani bérnek megfelelő összeget kapjunk a munkánkért?
Sanyarú jövő áll a fiatalok előtt
Sanyarú jövő áll a fiatalok előttaltA Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) előrejelzése szerint 2013-ban tovább emelkedik, a tavalyi 12,4 százalékról 12,6 százalékra nő a 15 és 24 év közötti fiatalok globális munkanélküliségi rátája.
Mercedesnek hosszú távú céljai vannak Kecskeméten
Mercedesnek hosszú távú céljai vannak KecskemétenA Mercedes-Benznek hosszú távú céljai vannak Kecskeméten, ezt támasztja alá az is, hogy a jelenlegi gyárterület másfélszerese áll rendelkezésre egy esetleges bővítés esetére - mondta Frank Klein, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezető igazgatója szerdán a kecskeméti gyárban.
Száz hajdú-bétesnek fizetne az állam
Száz hajdú-bétesnek fizetne az államA Hajdú-Bétnek egykor beszállító száz család kaphat állami segítséget - írta a Magyar Nemzet.
Nagyot nőtt az osztrák munkanélküliség
Nagyot nőtt az osztrák munkanélküliségIdén áprilisban tovább nőtt a munkanélküliség Ausztriában az előző év azonos hónapjához viszonyitva. A tavalyi adathoz képest 9,7 százalékkal több auszriai lakosnak nem volt munkája.
Riasztó a fiatalok munkanélkülisége
Riasztó a fiatalok munkanélküliségeA gazdasági válság radikálisan átalakította a globális foglalkoztatás szerkezetét, aminek negatív következményei leginkább az ifjú munkavállalókat érinti - állapítja meg a Nemzetközi Munkaügyi Hivatal (ILO) egyik friss elemzése. A Globális ifjúsági foglalkoztatási trendek 2013-as kiadványa riasztó képet fest a jövő ifjú munkavállalóiról, akik száma 2018-ig folyamatosan bővülni fog, és globálisan eléri majd a 12,8 százalékos arányt.
Duplájára nőhet a magyar GDP-ben az infokommunikációs ágazat részesedére
Duplájára nőhet a magyar GDP-ben az infokommunikációs ágazat részesedéreMegfelelő feltételek mellett a jelenlegi 10 százalékról 10 év alatt akár 20 százalékra is nőhet az infokommunikációs (IKT) ágazat cégeinek részesedése a hazai GDP-ben – mondta el a Világgazdaság Online-nak adott interjúban Laufer Tamás, az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) elnöke. A szervezet vezetője szerint ehhez alapvető változtatásokra van szükség az oktatási rendszerben, illetve az európai uniós források elosztásában.
Milliárdokat kaphatnak a kistelepüléseken élők
Milliárdokat kaphatnak a kistelepüléseken élőkJúnius első hetében indul a vidékfejlesztési pályázatok legnagyobb, mintegy 30 milliárd forint kerettel meghirdetett utolsó fordulója, a források 45 százalékát gazdaságfejlesztésre kell fordítani − jelentette be V. Németh Zsolt, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) vidékfejlesztésért felelős államtitkára.
A magyar menedzserek ennyire korruptak
A magyar menedzserek ennyire korruptakA korrupció és a megvesztegetés Európa gazdaságában általános gyakorlat.
Tíz tuti ötlet a szegénység ellen
Tíz tuti ötlet a szegénység ellen
Érdekes megoldások a szegények megsegítésére.
Újabb cégnél áll le a termelés
Újabb cégnél áll le a termelésLeáll a termelés május végén a NABI kaposvári buszgyárában, ahol közel 170 embert foglalkoztattak, és eddig az Egyesült Államokba gyártottak járműveket – írja az MTI a Sonline.hu beszámolója alapján.
93. oldal / összesen: 94