2024.09.25 | Szerda
Eufrozina, Kende napja

Egyéb hírek
Keresés
52. oldal / összesen: 94
..
Biztosítási alkuszok: csütörtökig igényelhető díjtámogatás az agrárbiztosításokhoz
A termelők május 15-ig, csütörtökig jelezhetik igényüket 2014-es mezőgazdasági biztosításaik díjtámogatására - hívja fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) hétfői, MTI-hez eljuttatott közleményében.
..
Nőtt a Nissan nyeresége tavaly
Növelte forgalmát és nyereségét a márciusban zárt pénzügyi évében a japán Nissan Motor Co.
..
Energetikai hivatal: Budapesten volt az egyik legolcsóbb a lakossági villamos energia áprilisban
A lakossági villamos energia átlagára Budapesten a harmadik legolcsóbb volt a vizsgált 23 európai főváros között áprilisban, kedvezőbb helyezést csak Belgrád és Bukarest ért el - derül ki a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) áprilisi kimutatásából.
..
Nagyobb forgalom, alacsonyabb árengedmény a lakáspiacon
A használtlakás-piacon az idén élénkült a forgalom, ezzel együtt csökkent az árengedmény és az elérhető hozam is; az első negyedévben 20 ezer ingatlan cserélt gazdát, 10 százalékkal több, mint egy éve - közölte az Otthon Centrum ingatlan franchise hálózat az MTI-vel.
..
Internetet.hu - Magyarországon alacsony szintet ér el a mobilinternet-használat
Az Internetet.hu elemzése szerint Magyarországon rendkívül alacsony azon háztartások száma, amelyek mobilinternettel rendelkeznek.
..
Nőttek a Porsche eladásai áprilisban
Áprilisban elsősorban az új Macan modell európai értékesítési sikerének köszönhetően növelte eladásait a Porsche.
..
BVK: százmillió forintos károkat okoznak a vandálok és a tolvajok Budapesten
Megrongálták az alig két hete átadott gellérthegyi kőcsikós játszóteret és az azt körülölelő "Hasznos hulladék" utat, tanösvényt; a vandálok és a tolvajok minden évben több száz millió forint kárt okoznak a Budapesti Városüzemeltetési Központ közszolgáltató cégeinek és így a főváros lakosainak - közölte a BVK Holding Zrt. csütörtökön az MTI-vel.
..
Elemzők: dinamikusan bővült az ipar és a külkereskedelem
Dinamikusan bővült az ipari termelés és a külkereskedelem, amelyben elsősorban a járműgyártás és exportja játszotta a vezető szerepet az MTI által megkérdezett elemzők szerint.
Gyenge földrengés volt Miskolc térségében
Gyenge, a Richter-skála szerint 2,8 erősségű földrengés volt csütörtök kora délelőtt Miskolc térségében, károkról nem érkezett jelentés.
..
Gyenge első negyedévről számolt be a Mol
Az elemzői várakozásoknak megfelelően gyenge első negyedévről számolt be a Mol Nyrt. a csütörtökön közzétett időközi vezetőségi beszámolójában, az IFRS (nemzetközi számviteli szabvány) szerinti, konszolidált kimutatás alapján a nettó nyeresége 25 százalékkal csökkent az egy évvel korábbihoz képest, 20,8 milliárd forintot tett ki.
..
Energetikai hivatal: a lakossági földgáz árát tekintve Budapest a második legolcsóbb főváros
Az áprilisi, további 6,5 százalékos földgázár-csökkentés hatására a budapesti lakossági fogyasztók földgáz átlagárai a második legolcsóbbak a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) által vizsgált 23 ország fővárosa közül - közölte a hivatal. A magyar fővárosnál csak Bukarestben kell kevesebbet fizetni a lakossági földgázért.
..
Nőtt a külföldiek érdeklődése a magyarországi ingatlanok iránt
Tavaly 1365 külföldi állampolgár kapott összesen 1267 ingatlan tulajdonjogának megszerzésére engedélyt Magyarországon. A legtöbb vásárló orosz.
..
Stabil negyedéves eredménye volt a Telenor Magyarországnak
Az idei első negyedévben a Telenor Magyarország mobilinternet-ügyfeleinek száma az egy évvel korábbihoz képest 35 százalékkal bővült, 1 millió fölé emelkedett, árbevétele ugyanakkor gyakorlatilag megegyezett a tavaly azonos időszakival - szerepel a Telenor MTI-hez eljutatott szerdai közleményében.
52. oldal / összesen: 94