2024.09.22 | Vasárnap
Móric napja

Egyéb hírek
Keresés
22. oldal / összesen: 94
Startol "Az Év Honlapja" pályázat!
2015-ben is kiosztják az online szakma egyik legrangosabb díját! A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által 14 éve életre hívott ’Az Év Honlapja’ pályázat szeptember 1-jén indul. A szervezők összesen 25 kategóriában várják a nevezéseket.
..
Emelkednek a lakásárak - Még inkább ügyeljünk a biztonságra
A sajtóhírekből egyértelműen az látszik, hogy a lakáspiac pezseg Magyarországon, a válság óta nem cserélt ennyi lakás gazdát, és az albérletek iránt is jelentős kereslet mutatkozik az elmúlt időszakban. Az egyetemi tanév kezdete miatt szeptember talán még kiemelkedőbb ebből a szempontból, éppen ezért az Allianz Hungária összeszedett pár jó tanácsot azoknak, akik társasházi lakást vásárolnak vagy bérelnek.
..
Az idén és jövőre is folytatódik a PC-eladások csökkenése
Az idén és jövőre is folytatódik még a világpiaci személyi számítógép eladások csökkenése, stabilizálódására legkorábban 2017-ben lehet számítani - jelezte szerdán legfrissebb negyedéves elemzésében az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat.
..
Csökkent a cégtörlések száma az építőiparban
Júliusban 474 építőipari cég szűnt meg, a júniusi 609-cel szemben, az újonnan alapított építőipari cégek száma pedig 228 volt.
..
Két év alatt, közel 3 milliárd forintot költött fejlesztésre a Magyar Közút
Az elmúlt két évben eszközparkján és a mérnökségi ingatlanjain is jelentős technológiai fejlesztéseket hajtott végre a Magyar Közút Nonprofit Zrt., a teljes beruházás összköltsége közel 3 milliárd forintot tett ki, amelynek 30 százalékát az Európai Uniótól kapott forrás tette ki.
KÖZÉP-KELET-EURÓPÁRA KONCENTRÁL A VIBER
A Viber, a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása ma bejelentette, hogy közép-kelet-európai vezetőt nevezett ki Atanasz Rajkov személyében. Világszerte már több mint 600 millió egyedi felhasználó választotta a Viber-t, és a közép- és kelet-európai térség a vállalat három legnagyobb globális régiója közé tartozik. A kinevezéssel a Viber további stratégiai lépést tesz a helyi igényeknek megfelelő marketingtevékenység kialakítása, és ezzel a régióban meglévő komoly felhasználói bázisa növelése és fenntartása felé.
..
A családok 70 százaléka szigetelne a kánikula ellen egy felmérés szerint
A hazai ingatlantulajdonosok 70 százaléka a hőség ellen inkább leszigetelné otthonát a légkondicionáló használata helyett, ha tehetné - derült ki egy friss lakossági felmérésből.
..
Másfél év múlva indulhat az elektronikus egészségügyi rendszer
Az uniós projektek lezárása és a tesztidőszak után, 2017 első negyedévében minden egészségügyi szolgáltató csatlakozik az elektronikus egészségügyi rendszerhez, és az állampolgárok is betekintést nyerhetnek az ellátásaikkal kapcsolatos információkba, betegadatokba.
..
Van, aki egész évben a kedvenc fesztiváljára spórol
Tízből kilenc internetező már járt zenei fesztiválon, nyolcan idén is kilátogattak, vagy tervezik, hogy nyár végéig ott lesznek valamelyik nagyobb eseményen. Leginkább a külföldi fellépők neve vonzza őket, de az árakra is odafigyelnek - derül ki a Simple fesztiválozási szokásokat vizsgáló online felmérésből. A kutatás apropóját az adja, hogy éppen ma indul az idei Sziget fesztivál.
..
Negyedével emelkedtek az albérleti díjak egy év alatt
Az idei év első negyedévében országszerte átlagosan 25 százalékkal emelkedtek az albérleti díjak - mondta Rutai Gábor, a Duna House munkatársa.
..
Telekom: a célkitűzésekkel összhangban a teljesítmény
A Magyar Telekom második negyedévi erős teljesítménye összhangban van a társaság stratégiai célkitűzéseivel és idei vállalásaival. A kedvező piaci feltételek is segítették a gazdálkodást - értékelte a társaság negyedéves adatait csütörtöki sajtótájékoztatóján Szabó János gazdasági vezérigazgató-helyettes.
..
Várakozáson felül teljesített a Mol a második negyedévben
Felülmúlta az elemzői várakozásokat a Mol-csoport 2015 második negyedéves eredménye, az előző év azonos időszakához képest 89 százalékkal magasabb, 179,5 milliárd forint tisztított, kamat-, adófizetés és amortizáció előtti eredményt (EBITDA) ért el - közölte a társaság szerdán a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
..
Igazolta a várakozásokat a gyed extra
Igazolta a várakozásokat, hogy csaknem ötvenezren vették igénybe a gyed extrát tavaly - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatorna műsorában.
22. oldal / összesen: 94