2024.05.19 | Vasárnap
Ivó, Milán napja

A jegyzetelés új eszköze: danibook.hu
2017.01.16
Egyéb hírek
1664
.
Januártól egy új jegyzetkezelő weboldal vált elérhetővé, ahol a felhasználók ingyenesen elkészíthetik és kezelhetik jegyzeteiket, legyen szó egy hétköznapi feljegyzésről, vagy akár egy munkahelyi feladatról.

Manapság egyre több dolgot kell észben tartanunk, így gyakran készítünk feljegyzéseket kezdve a kis cetliktől egészen a falra tűzdelt A4-es papírokig. A Dani.Book-on ezen szokásunkat tudjuk kicsit egyszerűbbé és természetesen környezet barátiabbá tenni, hiszen egy-egy jegyzethez korlátlan karakterszámot gépelhetünk, nem kell tartanunk attól, hogy az írandónk nem fér a papírra. Persze ennél jóval több előnyt biztosít az oldal használata, hiszen jegyzeteinket kategóriába rendezhetjük, vagy akár titkosíthatjuk is. Ha pedig az oldalon való jegyzetelés további előnyeire vagytok kíváncsiak azt „A Dani.Book jegyzetei” című nyilvános jegyzeten átfuthatjátok.

Természetesen nem kell félnünk, hogy az oldalon elkészített jegyzeteink mindegyike nyilvános lesz, hiszen azok láthatóságát mi választhatjuk ki, ugyanakkor a fejlesztők szeretnék, ha az oldal többről szólna:

A Dani.Book célja egy olyan közösség kialakítása, ahol a felhasználók nem csak a saját jegyzeteiket tárolják, hanem olyan nyilvános jegyzeteket is létrehoznak, melyek mások számára hasznosak lehetnek akár az élet bármely területén.” – részlet a „Dani.Book célkitűzése” című jegyzetből.

Továbbá azért, hogy ez a cél meg is valósulhasson a Dani.Book-on a felhasználók kapcsolatot is tarthatnak egymással, melyről bővebben a „Dani.Book közössége” című jegyzetben olvashattok.

Összegezve a Dani.Book egy remek lehetőségnek ígérkezik az információ megosztására, kezdve az iskolai tananyagtól, a recepteken át, egészen a munkahelyi teendőkig. Valamint nem árt, ha észben tartjuk, hogy az oldal folyamatos fejlesztése még további hasznos funkciókat is tartogathat számunkra a jövőben.
Forrás: Ch