2024.09.29 | Vasárnap
Mihály napja

Utazás
Keresés
9. oldal / összesen: 45
..
Szombattól ismét megváltozik a forgalmi rend a Budaörsi útnál
Szombattól újabb ütemét kezdik el a Budaörsi út felújításának, ezért megváltozik a környéken a forgalmi rend - tudatta szerdán honlapján a Budapesti Közlekedési Központ.
..
Csökkent a benzin ára
Csökkentette bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.
..
Szerdától jövő tavaszig elterelik a 160-as és a 960-as buszt
Szerda reggel hét órától a 160-as és a 960-as autóbusz terelve jár, mert felüljáró-építés miatt lezárják a III. kerületi Aranyhegyi utat - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden az MTI-t. A lezárás jövő év április végéig tart.
..
A fuvardíj utólag nem módosítható határzár miatt
Az utóbbi időkben bevezetett, a határátlépést akadályozó határzárak miatti pluszkiadásokat a legtöbb fuvarozó vállalkozás nem tudja érvényesíteni megrendelői felé, mert általában éves szerződést kötnek megbízókkal - közölte a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete (MKFE) hétfőn az MTI kérdésre.
..
Csütörtöktől éles üzemben működik a belső-óbudai parkolási rendszer
Csütörtöktől éles üzemben működik a belső-óbudai parkolási rendszer, a két zónában összesen 12 ezer parkolóhely található - közölte Óbuda-Békásmegyer önkormányzata.
..
Felújítják az Árpád híd margitszigeti egyenes lehajtóját
Felújítja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az Árpád híd margitszigeti egyenes lehajtó hídjának útpályáját és járdáját - közölte a BKK.
..
Csökkent az üzemanyagok ára
Csökkentette bruttó 3-3 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
..
Forgalomkorlátozásokra lesznek a hétvégén Budapesten
Forgalomkorlátozásokra kell számítani a hétvégén Budapesten rendezvények miatt. Elterelnek számos BKV járatot, és lezárják majd többek között a Lánchidat, az Andrássy utat és a Dózsa György utat is - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
..
Csökkent az üzemanyagok ára
Csökkentette bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.
..
Akkor is jár kártérítés a légi utasoknak, ha váratlanul elromló alkatrész miatt késik a repülő
A légitársaságok akkor is kötelesek kártérítést fizetni az utasoknak, ha a repülőjárat egy váratlanul elromló alkatrész miatt késik - mondta ki csütörtöki ítéletében a luxembourgi székhelyű Európai Bíróság.
..
Négy vasárnap reggel pótlóbusz jár a 4-es metró helyett
A következő négy vasárnapon üzemkezdéstől reggel 10 óráig pótlóbusz jár a 4-es metró helyett - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
..
Hétfőtől újra irányonként egy-egy sávon járható a Budai alsó rakpart a Döbrentei térnél
Hétfő reggel hat órától újra irányonként egy-egy sávon járható lesz a Budai alsó rakpart a Döbrentei térnél - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.
..
Csökkent az üzemanyagok ára
Csökkentette bruttó 3-3 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
9. oldal / összesen: 45