2024.09.29 | Vasárnap
Mihály napja

Utazás
Keresés
8. oldal / összesen: 45
..
Januártól közzéteszik a bejelentett szervizek listáját
A Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) 2016 januárjától közzéteszi a bejelentett járműjavító szervizek listáját, ezzel segítve a gépjárművek üzembentartóit a tájékozódásban - mondta Mikulás Róbert, az NKH Közúti Gépjármű-közlekedési Hivatal Jármű Módszertani Főosztályának vezetője.
..
Emelkedett az üzemanyagok ára
Emelte bruttó 5, illetve 4 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.
..
Emelkedett az üzemanyagok ára
Emelte bruttó 6, illetve 5 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
..
November 10-ig lehet véleményezni a budai fonódó villamoshálózat új menetrendjét
November 10-ig véleményezhető a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) honlapján a budai fonódó villamoshálózat tervezett új menetrendje.
..
Tovább nőtt a magyarországi szállodák forgalma
Tovább nőtt a magyarországi szállodák forgalma, az év első nyolc hónapjában a szállodák bruttó forgalma 11,6 százalékkal haladta meg az előző évit, és 217,5 milliárd forintot tett ki - derül ki a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) legfrissebb elemzéséből.
..
Csökkent az üzemanyagok ára
Csökkentette bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.
..
Az óraátállítás miatt változik a budapesti éjszakai járatok menetrendje
Szombatról vasárnapra virradóra áttérünk a téli időszámításra, éjjel 3 órakor 2 órára kell visszatekerni az órákat, emiatt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) éjszakai járatainak menetrendje is változik.
..
Az európai városok közül tavaly Bukarestben voltak a legnagyobb dugók
Az európai városok közül tavaly Bukarestben voltak a legnagyobb közlekedési dugók - közölte csütörtökön a Hotnews.ro hírportál egy kétszáz nagyvárosra kiterjedő nemzetközi felmérés adatait ismertetve.
..
Csökkent az üzemanyagok ára
Csökkentette bruttó 7-7 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
..
Széll Kálmán tér - Ismét változik a forgalmi rend
Megkezdik ma a Krisztina körút-Szilágyi Erzsébet fasor-Széll Kálmán tér jelzőlámpás csomópont középső részén is a Széll Kálmán tér felújítását, emiatt ismét változik a forgalmi rend és egyes BKK-járatok menetrendje.
..
Nem járnak a vonatok két hétvégén a Déli pályaudvar és Kelenföld között
Karbantartás miatt a most következő hétvégén, valamint november 7-én és 8-án nem járnak majd a vonatok Budapest-Déli pályaudvar és Kelenföld között
..
Emelkedik a gázolaj ára
Emeli bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a 95-ös benzin ára nem változik
..
Gépjárműkereskedők: a műszaki vizsga adatai kerüljenek a lekérdező rendszerbe
A Magyar Gépjárműkereskedők Egyesülete (MGE) javasolja, hogy kerüljenek bele a műszaki vizsga, illetve eredetvizsga adatai is az online gépjárműadat-lekérdező rendszerbe - mondta Gulyás József, a MGE alelnöke.
8. oldal / összesen: 45