2024.10.02 | Szerda
Petra napja

Utazás
Keresés
43. oldal / összesen: 45
KSH: júliusban 6,2 százalékkal nőtt a szálláshelyek vendégforgalma
Júliusban 1,137 millió vendég 6,2 százalékkal több vendégéjszakát töltött el a kereskedelmi szálláshelyeken, mint egy évvel korábban. A külföldiek által eltöltött vendégéjszakák száma 4,7, a belföldi vendégéjszakáké 7,6 százalékkal nőtt - jelentette hétfőn a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
E-útdíj - Olcsón bérelhető fedélzeti eszközzel is teljesíthető a fizetési kötelezettség
Olcsón bérelhető, szivargyújtós egységeket kínál akcióban egy vállalkozás az e-útdíj megfizetésére a fuvarozóknak.
Futóverseny miatt forgalomkorlátozások lesznek ma Budapesten
Jelentős forgalomkorlátozásra és a közösségi közlekedés menetrendjének változására kell számítani ma Budapesten a 28. Nike Budapest félmaraton miatt.
Ma van a közmédia napja
Ma van a közmédia napja: a Millenáris parkban koncertekkel, kiállításokkal és gyerekprogramokkal várják a látogatókat.
Futóverseny miatt forgalomkorlátozások lesznek Budapesten vasárnap
Jelentős forgalomkorlátozásra és a közösségi közlekedés menetrendjének változására kell számítani vasárnap Budapesten a 28. Nike Budapest félmaraton miatt - közölte pénteken a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
Megnyílt Berlinben a világ legnagyobb elektronikai vására
Berlinben pénteken megnyílt a nagyközönség előtt az IFA, a szórakoztató és háztartási elektronika legnagyobb kiállítása és vására.
Aláírták a fővárosi tömegközlekedés e-jegyrendszerének hitelszerződését
Aláírta a fővárosi közösségi közlekedés elektronikus jegyrendszerének hitelszerződését pénteken Budapesten a főváros és a hitelt nyújtó Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) képviselője.
Tartálykocsi és személyautó ütközött az 51-es főúton Taksonynál
Tartálykocsi és egy személyautó karambolozott az 51-es főút taksonyi lehajtójánál péntek délelőtt. A helyszínelés teljes útzár mellett zajlik.
Megszűnt az útzár a 47-es úton Mikepércsnél
Megszűnt a félpályás útzár is a 47-es úton, Mikepércsnél, ahol egy mezőgazdasági vontató villanyoszlopnak ütközött hajnalban - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
Baleset miatt lezárták a 47-es utat Mikepércsnél
Teljes útzár mellett helyszínelnek a rendőrök egy baleset miatt a 47-es úton, Mikepércsnél - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a www.police.hu honlapon péntek reggel.
A MAN és a Rába-Volvo szállíthatja a Volánbusz 167 új járművét
A MAN és a Rába-Volvo szállíthatja a Volánbusz új járműveit mintegy 10 milliárd forint értékben, ezzel folytatódik a Volán-társaságok járműbeszerzési programja - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) csütörtökön.
Vasárnaptól több vasúti közlekedéssel kapcsolatos szabály módosul!
Az elektronikus jegy az utazás megkezdése előtt nem váltható vissza és aki ilyen jeggyel utazva a célállomás előtt lemond a továbbutazásról, nem kapja vissza a menetdíj különbözetet - egyebek mellett ezt tartalmazza az a kormányrendelet, amely vasárnap lép hatályba és a Magyar Közlöny legutóbbi számában jelent meg.
Rekorddal zárta a nyarat az easyJet
Az easyJet utasainak száma a társaság fennállása óta először az idén augusztusban haladta meg a hatmilliót, ami a tavalyi év azonos időszakához képest 3,9 százalékos növekedés, miközben az éves utaslétszám 4,1 százalékkal emelkedett.
43. oldal / összesen: 45