2024.10.01 | Kedd
Malvin napja

Utazás
Keresés
40. oldal / összesen: 45
Tovább csökken az üzemanyagok ára
Csökkenti bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin, illetve 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.
A magyar népmese napja Füleken
Immár kilencedik alkalommal rendezi meg A népmese napja - Országos népmese-konferenciát a Magyar Olvasástársaság. Csütörtöktől szombatig a szlovákiai Füleken lesznek a központi események.
Tovább csökken az üzemanyagok ára
Csökkenti bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin, illetve 7 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
Forgalomkorlátozások az autómentes napon Budapesten
Az autómentes nap programjai és a Nemzeti Vágta miatt jelentős forgalomkorlátozásokra kell számítani ma is Budapesten. Az Andrássy út hétfő hajnalig teljes hosszában le lesz zárva, több autóbusz módosított útvonalon közlekedik.
Európai Autómentes Napot tartanak vasárnap
A fővárosban és a ország számos településén Európai Autómentes Napot tartanak az Európai Mobilitási Hét záróakkordjaként szeptember 22-én, vasárnap - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) pénteken.
Négy rendezvény miatt is forgalomkorlátozások lesznek Budapesten a hétvégén
A Fővárosi Autómentes Hétvége, a Nemzeti Vágta, az MVM Energia Futam és az Operaház szezonnyitója miatt is jelentős forgalomkorlátozásokra kell számítani a hétvégén a főváros útjain - közölte pénteken a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
Tovább csökkent az üzemanyagok ára
A Mol bruttó 4 forinttal csökkentette a benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken.
Polgárőrök teljesítenek szolgálatot a MÁV vonatain
Három polgárőr egyesülettel kötött együttműködési megállapodást a MÁV-Start Zrt. szerdán, ennek értelmében a vonatokon és az állomásokon polgárőrök ügyelnek majd az utasok, a személyzet és a járművek biztonságára.
A füleki vár ábrázolásai - Új kiállítás a Füleki Vármúzeumban
A füleki vár ábrázolásaiból nyílik tárlat pénteken a szlovákiai Füleki Vármúzeumban. Ezzel párhuzamosan nyitják meg a szlovákiai magyar cserkészet történetét bemutató tárlatot is.
Csökkent az üzemanyagok ára
A Mol bruttó 7 forinttal csökkentette a benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán.
Megérkezett Budapestre az utolsó automata Alstom-metrószerelvény is
Megérkezett Budapestre az Alstom cég által a 4-es metró vonalára gyártott utolsó automata Metropolis szerelvény – közölte a DBR Metró Projekt Igazgatóság kedden.
Uniós támogatással indultak közlekedési fejlesztések a Balatonnál
Közel hétszázmillió forint uniós, illetve állami támogatással, több tóparti települést érintő közösségi közlekedési fejlesztés kezdődött meg a Balatonnál amelyeket a tervek szerint jövő tavaszra fejeznek be - tájékoztatta Fekete Páris Judit, a Balaton Fejlesztési Tanács munkaszervezetének gazdasági igazgatója az MTI-t kedden.
Tudományok és Tehetségek Kertje Budapesten
Tehetséges fiatal feltalálók, tudósok és vállalkozók mutatják be innovációikat és találmányaikat szombaton a Tudományok és Tehetségek Kertje elnevezésű rendezvényen a budapesti Múzeumkertben, ahol szó lesz az űrkutatásról is.
40. oldal / összesen: 45