2024.10.01 | Kedd
Malvin napja

Utazás
Keresés
39. oldal / összesen: 45
Csökkent az üzemanyagok ára
Csökkentette bruttó 2, illetve 4 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát hétfőn a Mol Nyrt.
Két-három év múlva lehet dugódíj a fővárosban
A főpolgármester szerint 2015 vége, 2016 eleje ésszerűbb határidő a dugódíj bevezetésére a korábban vállalt 2013-nál, és erre "hallgatólagosan" már kaptak haladékot.
Növelik az autópályákon a közlekedés biztonságát
Az Új Széchenyi Tervben 55 milliárd forint áll rendelkezésre a személyi sérüléses balesetek megelőzését szolgáló fejlesztésekre, ebből 13,5 milliárd forintnyi beruházás a jövő év végére befejeződik a gyorsforgalmi úthálózaton - mondta Völner Pál, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infrastruktúráért felelős államtitkára a projektindító rendezvényen kedden Budapesten.
Két tucat útszakasz újul meg Győr-Moson-Sopronban
Győr-Moson-Sopron megyében tavaszig 23 útszakasz újul meg, a felújításokra 1,8 milliárd forintot fordítanak - közölte szerdán az MTI-vel Gyopáros Alpár, a munkálatokat felügyelő megyei útügyi miniszteri biztos, fideszes országgyűlési képviselő.
Emelkedik a benzin ára
Emeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.
Hárommilliárdos fejlesztésbe kezdett a Magyar Közút
Hárommilliárd forintból jelentős technológiai fejlesztéseket hajt végre az eszközparkján és az üzemmérnökségi ingatlanjain az Új Széchenyi Terv keretében a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A program első beruházása Veszprémben valósul meg, ahol egy új, nagy kapacitású sótárolót építenek – közölte a közútkezelő az MTI-vel hétfőn.
Uniós támogatással alakítottak ki gyűjtőutat Ajkán
Forgalmas belvárosi utcát újítottak fel Ajkán, az Európai Unió több mint százötvenmillió forintos támogatásával.
Jóváhagyta a kisebbségek helyzetéről szóló jelentést a szlovák kormány
Jóváhagyta a kisebbségügyi kormánybiztos hivatalának a Szlovákiában élő kisebbségek helyzetéről szóló jelentését szerdai ülésén Robert Fico kabinetje, a felvidéki magyarság politikai érdekképviselete szerint azonban a jelentés hiányos és illuzórikus képet fest.
A NAV közzétette a novemberben elszámolható üzemanyagárakat
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közzétette honlapján a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolásban novemberben alkalmazható üzemanyagárakat.
Nőtt az üzemanyag-fogyasztás az első háromnegyed évben
Az üzemanyagok fogyasztása 0,9 százalékkal emelkedett a magyar piacon az első háromnegyed évben, meghaladta a 2 milliárd 59 millió litert, ezen belül a gázolajok iránti kereslet 3 százalékkal nőtt, a benziné azonban 1,7 százalékkal esett.
Csökkent az üzemanyagok ára
Bruttó 4 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol.
Módosítanák a SZÉP-kártya szabályozását a turizmusban érdekelt szövetségek
Módosítaná a SZÉP-kártya szabályozását a Magyar Fürdőszövetség, amely a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségével, valamint a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetségével közösen új koncepciót dolgozott ki, az új elképzelést öt pontba foglalva már el is küldték az illetékes tárcának.
Tovább csökkent az üzemanyagok ára
Csökkentette bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin, illetve 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.
39. oldal / összesen: 45