2024.10.01 | Kedd
Malvin napja

Utazás
Keresés
38. oldal / összesen: 45
Emelkednek az üzemanyagárak
Emeli bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.
A teherautósok három százaléka blicceli el az útdíjat
A teherautósok három százaléka bliccel az utakon, eddig több tízmilliós büntetést szabtak ki rájuk - írta az Útdíjhírek.hu pénteken.
Mintegy tíz százalékkal csökkennek a BKK bérletek árai
Csaknem tíz százalékkal csökkennek a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) bérleteinek árai, miután a Fővárosi Közgyűlés egyhangúlag, 33 igen szavazattal elfogadta az erről szóló előterjesztést csütörtökön.
Emelkedtek az üzemanyagárak
Drágultak az üzemanyagok péntektől: a Mol bruttó 5 forinttal emeli a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát.
A Mol 30 milliárd forint veszteséget szenvedett el a 3. negyedévben
A Mol-csoport 30 milliárd forint nettó veszteséget szenvedett el 2013 harmadik negyedévében, szemben az egy évvel korábbi 67,6 milliárd forint nyereséggel - közölte a társaság pénteken a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
Az e-útdíj miatt versenyképesebb lett a belföldi kombinált szállítás
Az e-útdíj bevezetésének hatására egyes viszonylatokban sokkal kedvezőbb áron lehet árut szállítani a vasút és a közút kombinációjával (multimodális szállítással), mint teljes egészében közúti fuvarozással, a kombinált szállítás arányának növeléséhez azonban ösztönzők, kedvezmények kellenek - hívja fel a figyelmet a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége (MLSZKSZ) az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében.
Július óta megduplázódott az otthon nyomtatott vonatjegyek aránya
Mióta három százalékos kedvezményt vezetett be az otthon kinyomtatott és az elektronikusan bemutatott vonatjegyekre a MÁV, ezek aránya megduplázódott, ennek köszönhetően csökkent a pénztáraknál a sorban állás ideje - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a MÁV-Start Zrt.
Emelkedett a gázolaj ára, a benziné nem változott
Bruttó 2 forinttal emelte szerdán a gázolaj nagykereskedelmi árát a Mol, a benziné nem változott.
E-útdíj - Németh Lászlóné: eddig 58 milliárd forintot hozott az új rendszer
Sikeresnek tartja a július elsején bevezetett új elektronikus útdíjrendszert (e-útdíj) a nemzeti fejlesztési miniszter. Németh Lászlóné egy keddi siófoki szakmai rendezvényen elmondta, hogy eddig 58 milliárd forint többletbevétele származott ebből az államnak.
Nőtt a légi utasforgalom az EU-ban
Az Európai Unióban tavaly 0,7 százalékkal bővült a légi utasforgalom 2011-hez képest - közölte kedden az Eurostat, az unió statisztikai hivatala.
Társadalmi egyeztetésen a nemzeti turizmusfejlesztési koncepció
Társadalmi egyeztetésen van a nemzeti turizmusfejlesztési koncepció, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) turizmusért felelős helyettes államtitkársága november 25-én reggel 8 óráig várja a turisztikai szakma iránt elkötelezett szervezetek, személyek véleményét, javaslatát - közölte a szaktárca hétfőn.
Októberben is nőtt a forgalomba helyezett új autók száma
Októberben is nőtt a forgalomba helyezett új autók száma Magyarországon: 5126 személygépkocsi került forgalomba, 26,7 százalékkal több mint egy évvel korábban - közölte a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE) a DataHouse autópiaci adatszolgáltató adataira hivatkozva hétfőn.
Emelkedik a gázolaj ára, a benziné nem változik
Bruttó 2 forinttal emeli szerdán a gázolaj nagykereskedelmi árát a Mol, a benziné nem változik
38. oldal / összesen: 45