2024.10.01 | Kedd
Malvin napja

Utazás
Keresés
35. oldal / összesen: 45
..
Emelkedett a benzin ára
Emelte bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.
..
Egyre többet és igényesebben utaznak a magyarok
Az úti célok változatlansága mellett egyre többet és egyre igényesebben utaznak a magyarok, nő a kereslet a külföldi, gépkocsival is elérhető úti célok után, és a szolgáltatásokra is többet költenek - derül ki a szallodak.hu első turisztikai kutatásából, amelynek eredményét csütörtökön juttatta el az MTI-nek.
..
A NAV közzétette a márciusban elszámolható üzemanyagárakat
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közzétette honlapján a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolásban márciusban alkalmazható üzemanyagárakat.
A tervezettnél több pénz jut a közösségi gépjárműpark fejlesztésére vidéken
A tervezettnél több pénz, 6 milliárd helyett 8,5 milliárd forint jut a közösségi használatú gépjárműpark fejlesztésére vidéken, a kistelepüléseken és a tanyás régiókban - közölte V. Németh Zsolt csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.
Több mint 13 milliárdot költ közlekedésbiztonságra a közútkezelő
Összesen 13,5 milliárd forintot fordít a gyorsforgalmi úthálózat közlekedésbiztonsági fejlesztéseire a Magyar Közút Nonprofit Zrt., a cél az, hogy kevesebb baleset történjen az autópályákon - közölte a közútkezelő az MTI-vel kedden.
Emelkedett az üzemanyagok ára
Emelte bruttó 3-3 forinttal a gázolaj és a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
Budapest Airport: 2013 a konszolidáció éve volt
A Budapest Airport (BA) életében a konszolidáció éve volt 2013, amikor sikerült a további fejlődés alapjait lefektetni - közölte a repülőtér-üzemeltető társaság hétfőn az MTI-vel.
Emelkedik az üzemanyagok ára
Emeli bruttó 3-3 forinttal a gázolaj és a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.
Új főút építését tervezik Encs és Tiszanagyfalu között
A világörökség részeként jegyzett tokaji borvidék, valamint Tokaj város közlekedésének tehermentesítésére új főút építését tervezik a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Encs és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszanagyfalu között - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. megbízásából a megvalósíthatósági tanulmányt készítő budapesti Via Futura Mérnöki Tanácsadó és Szolgáltató Kft. munkatársa csütörtökön Nyíregyházán.
Megkezdődött a 4-es metró utasok nélküli tesztidőszakának hatósági szakasza
Csütörtökön megkezdődött a 4-es metró sötétüzemi, azaz még utasok nélküli tesztidőszakának a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) által ellenőrzött szakasza, amelynek során a teljes automata rendszernek és a szerelvényeknek is valamennyi biztonsági kritériumnak meg kell felelniük, hogy a március végére tervezett utasforgalmi próbaüzem megkezdődhessen.
Tovább csúszik a pesti villamostender
A Ganz-Skoda Zrt. pénteken megtámadta a Budapesti Közlekedési Központ (BKKI) második döntését is a 27 milliárd forintos villamostender győzteséről, így a közbeszerzési eljárás tovább húzódik 45 nappal - írta kedden az index.hu, amelynek összesítése szerint a pályáztatás ideje így már 431 napnál jár.
A Porsche Hungaria csaknem 22 ezer járművet adott el tavaly
A Porsche Hungaria 2013-ban összesen 20 700 személygépkocsit értékesített, ez 30 százalékos piaci részesedést biztosított tavaly a Volkswagen konszernhez tartozó márkák magyarországi importőrének.
Csökken a gázolaj ára
Csökkent bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi ára szerdától a Mol Nyrt., a 95-ös benziné nem változik - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.
35. oldal / összesen: 45