2024.10.01 | Kedd
Malvin napja

Utazás
Keresés
33. oldal / összesen: 45
..
Újabb 300 millió forintot hagyott jóvá Szombathely önkormányzata útfelújításokra
Újabb 300 millió forintot hagyott jóvá útfelújításokra, valamint a közvilágítás korszerűsítésére csütörtöki ülésén Szombathely közgyűlése, ezzel az idén a városban önkormányzati forrásbó zajló közterületi felúíjítások értéke meghaladja az 1 milliárd forintot.
Baleset miatt nagy torlódás van az M7-es autópályán Tárnok közelében
Egy autó szalagkorlátnak ütközött az M7-es autópálya Balaton felé tartó oldalán a 28-as kilométernél, Tárnok és Martonvásár között, a baleset miatt egykilométeres torlódás alakult ki - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.
..
Csökkentette a légi ipar profitkilátásait az IATA
Csökkentette a légitársaságok profitkilátásait a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség a legfrissebb piaci előrejelzésében, de még így is nagyobb profitot várnak 2014-ben az előző évinél.
..
Tarlós: a Volánbusz továbbfoglalkoztatja az érintett BKV-s buszvezetőket
Átveszi és továbbfoglalkoztatja az érintett BKV-s buszvezetőket a Volánbusz - közölte a főpolgármester szerdai budapesti sajtótájékoztatóján, amelyen az agglomerációs vonalakat érintő szolgáltatóváltás részleteiről számolt be.
..
Csökkent az üzemanyagok ára
A Mol bruttó 3-3 forinttal csökkentette a gázolaj és a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán.
..
Volánbusz: szükség van a BKV-s buszvezetők munkájára
A Volánbusz szerint továbbra is szükség van annak a 320 buszvezetőnek a munkájára, akit a BKV-tól vesznek át az agglomerációs buszok üzemeltetésére - közölte a volántársaság kedden az MTI-vel.
Nőtt a vámeljárások száma a budapesti repülőtéren
Nőtt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren kezdeményezett vámeljárások száma és az ezek után befizetett vám, illetve adó mértéke 2013-ban - közölte Teleki József, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal repülőtéri főigazgatója kedden sajtótájékoztatón.
..
Négy autó ütközött Budapesten, lezárták a Jászberényi utat
Öt ember megsérült, amikor négy autó ütközött a főváros X. kerületében a Jászberényi úton kedden délelőtt - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata az MTI-t.
..
Füstölt a kisföldalatti, pótlóbuszok szállítják az utasokat
Füstölni kezdett a kisföldalatti egyik szerelvénye a Vörösmarty téri végállomás kihúzóvágányánál kedden délelőtt, jelenleg pótlóbuszok szállítják az utasokat.
..
Felújítja több fővárosi főút egy-egy szakaszát a BKK
Felújítja több fővárosi főút egy-egy szakaszát tavasszal a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), emiatt forgalomkorlátozásokra kell számítani.
..
Folytatódik a 4-es főút belterületi szakaszának felújítása Nyíregyházán
Folytatódik a 4-es főút belterületi szakaszának felújítása Nyíregyházán, az újabb munkafázis keretében 2,7 kilométeren végeznek burkolatfelújítási munkálatokat - közölték az önkormányzat és a beruházó képviselői sajtótájékoztatón, a nyírségi megyeszékhelyen hétfőn.
..
Vodafone mobilhálózaton futnak 2015-től az új Audi modellek
A Vodafone és a Volkswagen Group között szombaton létrejött megállapodás szerint 2015-től az új Audi modellek kifejezetten autóipari alkalmazásra kifejlesztett, beépített SIM-adatkártyával csatlakoznak majd az internetre - olvasható a Vodafone honlapján közzétett közleményben.
Az elektromos autók ténylegesen környezetkímélők
Az elektromos autók minden ellenkező híreszteléssel szemben valóban környezetkímélők - állapítja meg a WirtschaftsWoche Online (wiwo.de) hírportál egy szakértői elemzés megállapításaira hivatkozva.
33. oldal / összesen: 45