2024.10.01 | Kedd
Malvin napja

Utazás
Keresés
32. oldal / összesen: 45
Csökkent az üzemanyagok ára
A Mol Nyrt. bruttó 4 forinttal csökkentette a gázolaj, 2 forinttal pedig a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken.
Csökken az üzemanyagok ára
A Mol Nyrt. bruttó 4 forinttal csökkenti a gázolaj, 2 forinttal pedig a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.
..
Versenyképes vasút jön létre
A fejlesztések eredményeként versenyképes vasút jön létre, ahol a vonatok megfelelő színvonalon szolgálják az alapvető utazási igényeket - hangsúlyozta a nemzeti fejlesztési miniszter szerdán a Fejér megyei Kápolnásnyéken, az első új Stadler Flirt motorvonat átadási ünnepségén.
Baleset miatt torlódnak a járművek az M31-esen Gödöllőnél
Felborult egy teherautó az M31-es autópálya M0-s felé vezető oldalán szerda dél körül, a kiszóródott rakomány miatt Gödöllő térségében terelésre és dugóra kell számítani – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.
..
BKK: betartotta a központ a közbeszerzési törvényt a villamostenderen
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerint a fővárosi villamostenderen végig maximálisan betartották a közbeszerzési törvényt, a szállítói szerződést pedig jogszerűen kötötték meg.
Több mint 1 milliárd dollárt fektet be Lengyelországban a Volkswagen
Összesen 3,4 milliárd zloty (1,12 milliárd dollár) értékben fektet be Lengyelországban a Volkswagen autógyártó.
..
Januárban 13,5 százalékkal nőtt a szálláshelyek vendégforgalma
Januárban a belföldivendég-éjszakák száma 16,0, a külföldivendég-éjszakáké 11,2 százalékkal emelkedett az előző év azonos időszakához viszonyítva, összességében a vendégforgalom 13,5 százalékkal haladta meg az előző évit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden.
Új motort kap minden visszahívott Porsche 911 GT3 modell
Drasztikus, egyúttal elegáns fordulatot vett a Porsche 911 GT3 modellekre az elmúlt hónapban bejelentett visszahívási akció: mind a 785 eladott modellben lecserélik a teljes motort.
Előzetesen is bejelenthetik határátlépési szándékukat az autóbusszal utazók a magyar-ukrán határon
Előzetesen is bejelenthetik határátlépési szándékukat az Ukrajnából az országba be-, illetve a Magyarországról kilépésre jelentkező autóbuszok a záhonyi és beregsurányi határrendészeti kirendeltségeken - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.
..
Növekvő turisztikai kereslet
Bár nem változott a külföldi látogatók száma a tavalyi év utolsó negyedévében az előző év azonos időszakához képest, kiadásaik 6,4 százalékkal emelkedtek: ez elsősorban a több napra, turisztikai céllal érkezők nagyobb költekezéséből ered - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb, Nemzetközi turisztikai kereslet című kiadványából.
Újabb halálos közlekedési baleset az M3-as autópályán
Újabb halálos közúti közlekedési baleset történt az M3-as autópálya Budapestről Nyíregyháza felé tartó szakaszán, a teljes pályás útlezárás miatt a keletre tartókat a rendőrök a geleji lehajtónál leterelik – mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-nek.
Halálos baleset történ az M3-on
Halálos baleset történt péntek reggel az M3-as autópályán Nyíregyháza felé, a 162-es kilométer közelében, a forgalmat leterelik – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
Csökkent a gázolaj ára, a benziné nem változott
A Mol bruttó 3 forinttal csökkentette a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken, a benziné nem változott.
32. oldal / összesen: 45