2024.04.18 | Csütörtök
Andrea, Ilma napja

Utazás
Keresés
3. oldal / összesen: 45
..
Emelkedett a benzin ára
Emelte bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.
..
Súlykorlátozást vezettek be az országos főúthálózat több szakaszára
Húsztonnás súlykorlátozást vezettek be január 1-től az országos főúthálózat több szakaszára - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.
..
MÁV: jövő vasárnap lép életbe az új vasúti menetrend
December 11-én lép életbe az új belföldi és nemzetközi vasúti menetrend, amely szerint egyebek mellett Budapest egyes elővárosi vonalain több járat közlekedik majd - közölte a MÁV-Start.
..
Visszavonta 3-as metróvonal felújítására kiírt tenderét a BKV
Visszavonta a 3-as metróvonal felújítására kiírt tenderét a BKV - derült ki a Közbeszerzési Értesítő hétfői számából.
..
Decembertől három hónapig nem áll meg a metró a Kossuth Lajos téren
December 3-tól várhatóan három hónapon át nem használhatják az utasok a 2-es metró Kossuth Lajos téri állomását - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
..
A nyári gumik lecserélésének szükségességére figyelmeztet a rendőrség
A biztonságos közlekedés érdekében érdemes idejében lecserélni a nyári gumiabroncsokat télire - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottság főtitkára .
..
A kormány támogatja az elektromos autók vásárlását
A kormány támogatja az elektromos hajtású autók vásárlását, az idén erre 2 milliárd forintot biztosít - mondta a nemzetgazdasági miniszter szerdán Budapesten egy szakmai fórumon.
..
Emelkedik a benzin és a gázolaj jövedéki adója októbertől
Emelkedik október 1-jével a benzin jövedéki adója literenként 5 forinttal, a gázolajé pedig 10 forinttal, miután az ásványolaj hordónkénti átlagára a Brent napi jegyzési adatok alapján 50 dollár alatt volt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) által vizsgált időszakban.
..
Évi 50 milliárd forintot is hozhat a gázüzemű közlekedés elterjedése a gazdaságnak egy kutatás szerint
A gázüzemű közlekedés elterjedése, a környezetszennyezés drasztikus csökkentése által akár évi 50 milliárd forint többletet is jelenthet a nemzetgazdaság számára a következő 1-2 évtizedben - derült ki a Magyar Gázüzemű Közlekedés Klaszter Egyesület (MGKKE) PAN-LNG projektjének tanulmányából.
..
2021-re már tömegjárműként forgalmazzák a vezető nélküli autót
Már tömegjárműként forgalmazzák a vezető nélküli autót 2021-re a Ford vezérigazgatójának keddi bejelentése szerint.
..
Hét budapesti kerületben is forgalomkorlátozásokat vezetnek be péntektől vasárnapig
Hét fővárosi kerületben is ideiglenes forgalomkorlátozásokat vezetnek be Ironman verseny miatt péntektől vasárnapig, lezárják egyebek mellett a Lánchidat - tájékoztatott a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
..
Fokozottan ellenőrzi a teherautókat és a buszokat hétfőtől a rendőrség
Hétfőtől hat napon át fokozottan ellenőrzi a nehéz tehergépkocsikat és az autóbuszokat a rendőrség a Tispol (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) éves ellenőrzési terve alapján - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság.
..
Felfüggeszti a szolgáltatást Budapesten az Uber
Felfüggeszti a szolgáltatást az Uber Budapesten július 24-én 12 órától, amikor életbe lép a működését ellehetetlenítő jogszabály - jelentette be Fekete Zoltán, az Uber magyarországi operatív igazgatója sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.
3. oldal / összesen: 45