2024.09.30 | Hétfő
Jeromos napja

Utazás
Keresés
29. oldal / összesen: 45
..
Ismét csökkent az üzemanyagok ára
A Mol bruttó 3 forinttal csökkentette a benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát is.
Használtautó.hu: gyorsan elkelnek az újszerű autók
Mintegy két hét alatt találnak gazdára az újszerű autók Magyarországon, szemben a többi használtautó 5 hetes átfutásával - emelte ki a használtautó.hu MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében.
..
Csökkent az üzemanyagok ára
A Mol bruttó 5 forinttal csökkentette a benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát.
E-útdíj - egyre több külföldi fuvarozó használ fedélzeti egységet
A WebEye Magyarország adatai alapján az útdíjat fedélzeti egységen (OBU) keresztül bevallók közül az aktív, regisztrált járművek közel egyharmada külföldi felségjelzésű, vagyis a külföldi fuvarozók aránya megközelíti a 30 százalékot.
..
A Lufthansa 45 millió eurót veszített az április elején tartott pilótasztrájk miatt
A Lufthansa 45 millió euró veszteséget szenvedett a társaság történetének eddigi legnagyobb szabású sztrájkja, a pilóták április elején tartott munkabeszüntetése miatt.
..
Megkezdődik a Lánchíd utca és környékének felújítása kedd reggel
A Várkert Bazár fejlesztésének második üteméhez kapcsolódóan megkezdődik a Lánchíd utca és környékének felújítása. A kedd reggel induló munkálatok során a bazár környékén új burkolatot kapnak az utcák, korszerűsítik a közvilágítást, kerékpársávokat, új villamosmegállókat és szökőkutakat alakítanak ki, valamint megújítják és növelik a zöldfelületeket is.
..
Az ötcsillagos hotelek kiemelkedően teljesítettek január-februárban
Az év első két hónapjában folytatódott a forgalom dinamikus emelkedése a magyarországi szállodákban, az ötcsillagos hotelek teljesítményjavulása kiemelkedő volt - állapítja meg a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) a nemzetközi és hazai szállodaipar január-februári teljesítményéről készített elemzésében.
Szuperolcsó autót fejleszt a Volkswagen
Szuperolcsó autót fejleszt a német Volkswagen csoport, a 7500 eurónál (2,3 millió forint) alacsonyabb árú kocsi 2016 végén kerülhet a piacra.
Egységes uniós autópályadíjat javasol az Európai Bizottság német tagja
Az EU-ban egységesen kötelező autópálya-használati díj bevezetését javasolja az Európai Bizottság német tagja.
..
Több száz taxiengedélyt vonatott vissza a BKK szeptember óta
Az új taxirendelet szeptember elsejei életbe lépése óta több száz taxi- és droszthasználati engedélyt vonatott vissza a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szabálysértések miatt.
..
Az utazási weboldalak többsége nem tartotta tiszteletben az uniós szabályokat
2013-ban a repülőjegyeket és szállodafoglalást kínáló weboldalak többsége, 552 ellenőrzött honlapból 382 nem tartotta tiszteletben az Európai Unió fogyasztóvédelmi előírásait - közölte hétfőn az Európai Bizottság.
..
Futóverseny miatt forgalomkorlátozások lesznek vasárnap Budapesten
Futóverseny miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani vasárnap Budapesten a budai és pesti rakpartokon és a Margit hídon.
..
A Mol nyerte a MÁV 54 milliárd forintos üzemanyagtenderét
A MÁV Zrt. által kiírt nettó 54 milliárd forintos keretösszegű, gázolaj szállítására vonatkozó tendert egyetlen ajánlattevőként a Mol Nyrt. nyerte meg - az eredmény az Európai Unió Hivatalos Lapjának mellékleteként megjelenő TED-en és a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
29. oldal / összesen: 45