2024.09.30 | Hétfő
Jeromos napja

Utazás
Keresés
28. oldal / összesen: 45
Ingyenes buszjáratok indulnak a hétvégén a DTM magyarországi futamára
A Volánbusz Zrt. és a Hungaroring Sport Zrt. együttműködésében ingyenes buszjáratokkal szállítják a nézőket szombaton és vasárnap a német túraautó-bajnokság (DTM) mogyoródi futamára az Árpád-hídtól.
..
Emelkedett a benzin ára
Emelte bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.
..
Technikai "csoda" kellene az elektromos utasszállító gépekhez
Ahhoz, hogy a kereskedelmi, vagy katonai repülésben elterjedjenek az elektromos meghajtású gépek, több technikai "csodának" is történnie kell - mondta a Flightglobal légügyi szaklapnak a Pratt & Whittney amerikai hajtóműgyártó cég alelnöke.
..
Emelkedett a benzin ára
melte bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolajé nem változott.
..
További 15 településen lesz P+R parkoló
Júniusban további 15 településen kezdődik meg a vasúti közlekedést segítő, P+R parkoló építése - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. csütörtökön az MTI-vel.
..
Ideiglenes buszsávot jelöl ki a BKK a Kőbányai úton
Az 1-es villamosvonal felújítása okozta torlódások miatt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a 9-es busz gyorsítása érdekében ideiglenesen buszsávot jelöl ki a Kőbányai út egy szakaszán.
..
Emelkedett az üzemanyagok ára
Emelte bruttó 3-3 forinttal a benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
..
Mától fokozatosan bevezeti a BKK a hőpapíros bérletet
Mától fokozatos bevezeti a Budapesti Közlekedési Központ az ügyfélszolgálatokon és a jegypénztáraknál a helyszíni, hőpapírra történő jegy- és bérletnyomtatást.
..
BKK: torlódások várhatók a Puskás Ferenc Stadionnál három hétig
Közműépítés miatt keddtől három hétig torlódásokra lehet számítani a Hungária körúton a Kerepesi úti kereszteződésben - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn az MTI-t.
..
Áprilisban 8,1 százalékkal több utasa volt a budapesti repülőtérnek
Áprilisban 8,1 százalékkal több utast kezelt a Budapest Airport tavaly áprilishoz képest, emellett nőtt a gépmozgások száma és a járatok töltöttségi mutatója is.
A becsült díj feléért biztosítja a belügyi autókat az Allianz
A becsült 2 milliárd 380 millió forint helyett 1 milliárd 377 millió forintért vállalta a belügyminiszter irányítása alá tartozó szervek tulajdonában, vagyonkezelésében és használatában lévő gépjárművek kötelező felelősségbiztosítását a nyertes Allianz Hungária Biztosító - az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
..
BKK: jelentősen nehezítik a bérlethamisításokat az új vásárlási szabályok
Jelentősen megnehezítik a bérlethamisításokat az új vásárlási szabályok, amelyek szerint az arcképes igazolvány azonosítóját május 13-tól már nem az utas, hanem a BKK értékesítői írják rá a hőpapírra kinyomtatott bérletre - közölte pénteken a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
..
A természetes fürdőhelyek 95 százaléka kiváló, illetve jó besorolást kapott
A hazai természetes fürdőhelyek 95 százaléka kiváló, illetve jó besorolást kapott az Országos Környezetegészségügyi Intézet (OKI) friss összegzése szerint, azonban három strand vízminősége a kifogásolt kategóriába került – közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) pénteken az MTI-vel.
28. oldal / összesen: 45