2024.09.30 | Hétfő
Jeromos napja

Utazás
Keresés
27. oldal / összesen: 45
..
A Siemens és a Mitsubishi javított az Alstomnak tett ajánlatán, az igazgatótanács hétfőig dönt
Az Alstom francia nagyvállalat pénteken bejelentette, hogy az igazgatótanácsa hétfőig összeül, hogy kialakítsa álláspontját az amerikai Genereal Electric (GE), illetve a német Siemens és a japán Mitsubishi Heavy Industries (MHI) közös ajánlatáról.
..
Emelkedett az üzemanyagok ára
Emelte bruttó 4-4 forinttal a gázolaj és a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.
..
Emelkedett az üzemanyagok ára
Emelte bruttó 5 forinttal a gázolaj és 4 forinttal a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
..
Emelkedik az üzemanyagok ára
Emeli bruttó 5 forinttal a gázolaj és 4 forinttal a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.
..
A Telekomnál és a Telenornál is csökkennek a roamingdíjak
A hatályos uniós roaming rendeletnek megfelelően a Magyar Telekom és a Telenor is csökkenti július 1-jétől az Európai Unión bellüli mobiltelefonálás, SMS-küldés és mobilinternetezés díjait.
..
Megújította az utastájékoztatást a MÁV a Keleti pályaudvaron
Megújította az utastájékozatási rendszert a budapesti Keleti pályaudvaron a MÁV Zrt. - közölte a vasúttársaság csütörtökön az MTI-vel.
..
Eurocontrol: Európában továbbra is magas a repülésbiztonság
Európában a repülésbiztonság továbbra is magas, ugyanakkor a repülés hatékonyságán még javítania kell a tagállamok légiforgalmi irányító szolgálatainak - közölte az Eurocontrol honlapján.
..
NGM: a belföldi turizmus stabilizálja az ágazatot
A belföldi turizmus stabilizálja az idegenforgalmi ágazatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.
Az emelkedő platina- és palládiumárak miatt drágulhatnak az autók
Az egyre emelkedő platina- és palládiumárak miatt drágulhatnak az autók a jövőben, mivel szűkül az autókatalizátorok gyártásához használt platina és palládium kínálata a világpiacon, viszont a nemesfémek kereslete folyamatosan nő - közölte az árupiaci befektetésekkel foglalkozó Conclude Befektetési Zrt. az MTI-vel.
..
Több kilométeres a torlódás az M0-son és az M1-esen burkolatjavítások miatt
Több kilométeres torlódás alakult ki az M0-s autóút keleti szektorában és az M1-es autópályán Győr felé, a bicskei szakasz burkolatjavítása miatt - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán az MTI-vel.
Csökkent a gázolaj ára
Csökkentette bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benziné nem változott.
..
Csökken a gázolaj ára
Csökkenti bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benziné nem változik - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.
..
Audi: Magyarországon az elsők között dobják piacra az új TT-modellt
Európában őszre tervezi a harmadik generációs TT piaci bevezetését az Audi; Magyarország az elsők között lesz, ahol megkezdődik az új modell értékesítése - közölte az MTI érdeklődésére a konszern magyarországi leányvállalata.
27. oldal / összesen: 45