2024.09.30 | Hétfő
Jeromos napja

Utazás
Keresés
26. oldal / összesen: 45
..
NFM: szombattól hét órával hosszabb a hétvégi kamionstop
Július első szombatján életbe lép a nehéz tehergépjárművek meghosszabbított forgalomkorlátozása, a nyári kamionstop szombaton este 22 óra helyett már délután 15 órakor elkezdődik - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) pénteken az MTI-vel.
..
Mávinform: csökkennek a késések a vasútvonalakon
A ceglédi és a Debrecen-Mátészalka vasútvonalon is sikerült kijavítani a műszaki hibát így csökkennek a késések - közölte a Mávinform csütörtök délelőtt az MTI-vel.
Növelte eladásait az AAA Auto az első félévben
Az AAA Auto az első félévben 31 274 használt autót értékesített, ami 13,9 százalékkal több az előző év azonos időszakában eladott 27 450 autóhoz képest - közölte a cég kedden az MTI-vel.
..
Mobilparkolás - Mától változik a hívószám
Mától a korábbi 42 helyett 70 közterületi parkolási társaság területén érhető el a mobiltelefonos parkolás, amelynek 810-es behívószáma 763-ra változott.
..
Csak 2020 után folytatódik az M0-s építése
Az M0-s autóútnak a 10. számú főúttól az 1. számú főútig tartó továbbépítése csak a 2020-2027. közötti uniós költségvetési ciklus első felében indulhat el - közölte a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. hétfőn az MTI-vel.
..
Ismét csökkennek a roamingdíjak az EU-ban
A hatályos uniós roaming rendeletnek megfelelően július 1-jétől tovább csökkennek az Európai Unió, valamint Izland, Norvégia és Lichtenstein területén a mobiltelefonálás és adatküldés roamingdíjai, amelyeket a magyarországi mobilszolgáltatóknak is alkalmazniuk kell.
..
Ismét csökkennek a roamingtarifák az Európai Unióban
Július 1-jétől ismét csökkennek a roamingtarifák az Európai Unióban - emlékeztetett az Európai Bizottság.
Emelkedett az üzemanyagok ára
Emelte bruttó 4-4 forinttal a gázolaj és a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
..
A Danubius Hotels nyolcmillió euróból újította fel a szovátai Bradet szállót
Nyolcmillió euróból újította fel a Danubius csoport a szovátai Bradet szállót, amely júniustól négycsillagos besorolással várja a vendégeket - közölte kedden az Agerpres hírügynökség.
..
Megállapodott a francia állam és a Bouygues az Alstom-részesedésről
Megszületett a megállapodás vasárnap este a francia kormány és a Bouygues ipari és távközlési vállalat között arról, hogy az állam 20 százalékos Alstom-részesedést vásárol - jelentette be Arnaud Montebourg gazdasági miniszter.
..
Az Alstom elfogadta a General Electric ajánlatát
Az Alstom francia nagyvállalat elfogadta az amerikai General Electric ajánlatát közös vállalatok létrehozására az energetikai ágazatban. A megállapodás azonban addig függőben marad, amíg a francia állam nem állapodik meg a Bouygues ipari és távközlési vállalattal az Alstom-részesedés átadásáról.
..
Fürdőszövetség: 4 százalékos bevételnövekedés várható nyáron a fürdőkben
A magyar fürdők árbevétele az idei nyári szezonban az év első öt hónapjának kedvező eredményei alapján a tavalyinál négy százalékkal több, 40 milliárd forint lehet - közölte a Magyar Fürdőszövetség főtitkára az MTI érdeklődésére.
..
MÁV-Start: hétfőtől nyári menetrend bővülő szolgáltatásokkal
A több mint egymilliós, nyári balatoni utasforgalom megfelelőbb kiszolgálása érdekében szombattól nyári menetrend szerint közlekednek a vonatok - tájékoztatta a MÁV-Start pénteken az MTI-t.
26. oldal / összesen: 45