2024.09.30 | Hétfő
Jeromos napja

Utazás
Keresés
21. oldal / összesen: 45
..
ORFK: már októberben érdemes felkészíteni az autót a téli közlekedésre
Már most, októberben ajánlott felkészíteni a gépkocsikat a téli közlekedésre, a járművet akkor is érdemes szervizben átnézetni, ha a tulajdonos azt gondolja, hogy annak nincs műszaki problémája - erről Óberling József, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) közlekedésrendészeti főosztályának vezetője beszélt az MTI-nek pénteken.
Lemossák az Erzsébet hidat a hétvégén
Lemossák az Erzsébet hidat a hétvégén - tájékoztatta a Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt. pénteken az MTI-t.
..
Négyszáz forint alá csökkent a benzin átlagára
A gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 5 forinttal, a 95-ös benzinét pedig 9 forinttal, 394-395 forintra csökkentette pénteken a Mol Nyrt.
Drágább a kötelező biztosítás az autóvásárlóknak, mint az évfordulón váltóknak
Idén szeptemberben, aki új- vagy használt autót vásárolt, évi 25 526 forintért tudott rá kötelező gépjármű felelősségbiztosítást (kgfb-t) kötni, míg akinek ekkor járt le az egy éves biztosítása, az 16 800 forintos átlagdíjon talált magának új biztosítást - közölte saját adataira hivatkozva a netrisk.hu internetes alkusz cég.
..
Csökkent az üzemanyagok ára
Csökkentette bruttó 6 forinttal a gázolaj és 9 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
..
Milliárdos útfelújítások Pest megyében
A Vecsés-Alsónémedi összekötő út mintegy 8,5 kilométeres szakasza, valamint az Újhartyán-Sári bekötőút mintegy 316 méteres szakasza újult meg a közelmúltban, több mint 1,55 milliárd forintból - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden az MTI-vel.
..
BKK: tíz rendszeres utazóból kilenc elégedett az új agglomerációs járatokkal
Tíz rendszeres utazóból kilenc elégedett az új agglomerációs járatokkal, amelyeket nyártól a BKV helyett a Volánbusz üzemeltet - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Tárki felmérésre hivatkozva.
..
Csökken az üzemanyagok ára
Csökkenti bruttó 6 forinttal a gázolaj és 9 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.
..
Nőtt az üzemanyag-fogyasztás az első háromnegyed évben
Az üzemanyagok fogyasztása 5,4 százalékkal emelkedett a magyar piacon az első háromnegyed évben, meghaladta a 2 milliárd 171 millió litert, ezen belül a gázolajok iránti kereslet 7,6 százalékkal, a benziné pedig 2,6 százalékkal nőtt.
..
Csökkent a gázolaj ára
Csökkentette bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benzin ára nem változott.
..
Egyre vonzóbb Ausztria a magyar turistáknak
Rekordszámú magyar turista érkezett Ausztriába tavaly, a Statistik Austria adatai alapján 479 083 magyar vendég összesen 1 millió 622 ezer 437 vendégéjszakát töltött el 2013-ban - közölte az Österreich Werbung Budapest az MTI-vel.
..
Jövő júniustól állhatnak forgalomba Budapesten az új trolik
Jövő júniusban állhatnak forgalomba az első új trolibuszok, miután a Miniszterelnökség múlt pénteken kiadta a tender szabályossági tanúsítványát, így a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) lezárhatja a nyílt közbeszerzési eljárást.
..
Csökken a gázolaj ára
Csökkenti bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benzin ára nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.
21. oldal / összesen: 45