2024.09.30 | Hétfő
Jeromos napja

Utazás
Keresés
20. oldal / összesen: 45
..
Forgalomkorlátozás lesz hétfőtől a 11-es főúton a Megyeri hídnál
Forgalomkorlátozásra kell számítani hétfőtől a 11-es főút Budapest közigazgatási határa és a Megyeri híd felüljárója közötti mintegy 440 méteres szakaszán - tájékoztatta az MTI-t vasárnap a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs vezetője.
Hétvégén mossák az Árpád hidat, korlátozások várhatók
Mossák az Árpád hidat a hétvégén, emiatt szombaton és vasárnap is részleges sávlezárásra kell számítani - tájékoztatta a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Nonprofit Zrt. pénteken az MTI-t.
..
Kedvező éve lesz az idei a szállodáknak a szállodaszövetség szerint
A szállodaszövetség szerint az idén kedvező évet zárhatnak a magyarországi szállodák, a kedvező trend a belföldi fogalom növekedésével folytatódik - mondta a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSzÉSz) főtitkára az MTI érdeklődésére.
Várhatóan kevesebb autós vált biztosítót - nőhetnek a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjak
Az idei év végi kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) kampányban 200-250 ezer biztosítót váltó autósra és növekvő díjakra számít az első magyar online biztosító, a Genertel - mondta Csikós Dániel, a biztosító vezérigazgatója az MTI-nek.
..
Hídmosás miatt torlódásokra kell számítani a Rákóczi és Árpád hídon
Pénteken a Rákóczi, szombaton és vasárnap az Árpád híd korlátjainak mosását végzik a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. szakemberei, emiatt torlódásra kell számítani - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.
..
Ismét csökkent az üzemanyagok ára
Ismét csökkent, több éves mélypontra mérséklődött az üzemanyagok ára szerdán, a Mol a múlt péntekihez hasonlóan a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 5 forinttal, a 95-ös benzinét pedig 9 forinttal csökkentette.
..
Hétvégén nem jár a 4-es és a 6-os villamos napközben az északi szakaszon
Nem közlekednek péntektől vasárnapig a 4-es és 6-os villamosok a Blaha Lujza tér és a Széll Kálmán tér között, éjszaka pedig a teljes vonalon pótlóbuszok viszik az utasokat - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden az MTI-t.
..
Újabb sztrájkot helyezett kilátásba a Lufthansa-pilóták szakszervezete
Újabb munkabeszüntetést helyezett kilátásba kedden a Lufthansa pilótáit képviselő szakszervezet, amelynek felhívására hétfő délután óta sztrájk bénítja a német légitársaságot.
..
Nyolc napra éjszakánként lezárják a gyulavári Fehér-Körös hidat
Október 20-22., valamint 27-31. között éjszakánként hatórás teljes hídzár lesz érvényben a gyulavári bekötőúton található Fehér-Körös hídon – tájékoztatta hétfőn közleményben a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-t.
..
Kiterjesztik a sztrájkot a Lufthansa pilótái, budapesti járatokat is töröltek
Kiterjesztik hétfőn délután kezdődő 35 órás sztrájkjukat a Lufthansa pilótái, a munkabeszüntetés miatt a német légitársaság budapesti járatokat is törölt.
..
Egyre többen használják a MÁV wifi szolgáltatását
Egyre többen használják a MÁV ingyenes wifi szolgáltatását a vonatokon és a vasútállomásokon.
..
Pályakarbantartás miatt változik az Erzsébet királyné úti villamosok közlekedése
Pályakarbantartás miatt megváltozik a 3-as, a 62-es, a 62A és a 69-es villamos közlekedése, a szerelvények november 9-ig módosított menetrend szerint közlekednek.
..
Útlezárások lesznek Nógrád megyében egy vasárnapi autóverseny miatt
Több szakaszon lesz útlezárás vasárnap Salgótarjánban és környékén raliverseny miatt - közölte az MTI-vel a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken.
20. oldal / összesen: 45