2024.09.30 | Hétfő
Jeromos napja

Utazás
Keresés
19. oldal / összesen: 45
Szombaton mossák a Margit hidat, torlódásokra kell számítani
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szakemberei szombaton mossák le a Margit hidat, emiatt torlódásokra kell számítani a dunai átkelőn.
..
Péntektől hétfőig nem közlekedik a csepeli HÉV
Péntek estétől vasárnap estig karbantartás miatt nem közlekedik a csepeli (7-es) HÉV; a Boráros tér és Csepel HÉV-végállomás között pótlóbuszok járnak majd.
..
Emelkedett az üzemanyagok ára
Bruttó 3-3 forinttal emelte a Mol a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán.
..
Két éven belül gyártásba kerülhet a szlovák repülő autó
Két éven belül gyártásba kerülhet a szlovák repülő autó, elsősorban az észak-amerikai piacra szánják, az ára egy szuper sportkocsi szintjén mozoghat.
..
Emelkedik az üzemanyagok ára
Bruttó 3-3 forinttal emeli a Mol Nyrt. a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán – értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.
..
MGE: húsz százalékkal több új autót helyeztek forgalomba
Októberben csaknem 20, az év első tíz hónapjában pedig több mint 20 százalékkal nőtt a forgalomba helyezett új autók száma Magyarországon - közölte a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE) a DataHouse adatai alapján hétfőn.
..
Emelkedett a gázolaj ára
Emelte bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. pénteken, a 95-ös benziné nem változott.
..
Szakértő: a légitársaságok versenyképesség-javítása okozza a folyamatos sztrájkokat
Az európai hagyományos légitársaságok versenyképességüket próbálják javítani, hogy felvegyék a versenyt a diszkont légi cégekkel, de az átalakításokkal a szakszervezetek legtöbbször nem értenek egyet, emiatt volt és várható a közeljövőben is több sztrájk az európai légiközlekedésben - mondta Feledi György szakértő, utasszállító-pilóta kedden az MTI megkeresésére.
..
Tovább csökkent a benzin ára
A 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 3 forinttal csökkentette a Mol Nyrt. szerdán, a gázolajé nem változott.
..
Valós idejű közúti információkat ad a BKK Info
Valós idejű közúti információkat ad a Budapesti Közlekedési Központ információs szolgálata, a BKK Info a honlapján keddtől.
Szállodaszövetség: nem kell változtatni a SZÉP-kártya adózásán
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége azt javasolja, hogy ne változtassanak a SZÉP-kártya adóterhein, döntően a kis- és középvállalatok által működtetett hotelek és munkahelyek védelme érdekében.
..
Az ünnepi hétvégét követően is magas a foglaltság a Pest megyei szállodákban
A hosszú hétvégi teltházas üzemet követő napokban is magas a foglaltság a Pest megyei szállodákban, köszönhetően az őszi iskolai szünetnek és annak, hogy sok hotel kínál gyerekprogramokat is.
..
Tovább csökken a benzin ára
A 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 3 forinttal csökkenti a Mol Nyrt. szerdán, a gázolajé nem változik – értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.
19. oldal / összesen: 45