2024.09.29 | Vasárnap
Mihály napja

Utazás
Keresés
18. oldal / összesen: 45
..
Csökken az üzemanyagok ára
Bruttó 5 forinttal csökkenti a Mol Nyrt. a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán – értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.
Nagy a torlódás az M1-es autópályán Hegyeshalom irányába
Csaknem nyolc kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópályán Hegyeshalom irányába, mert Bicske és Tatabánya között aszfaltozási munkákat végeznek - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfőn az MTI-vel.
..
60 milliárd forintos állami kezességvállalás a 3-as metró felújításához
Az állam 60 milliárd forint értékben vállal kezességet azért, hogy mielőbb elkezdődhessen a 3-as metró felújítása - jelentette be Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter vasárnap este az ATV Szabad szemmel című műsorában.
..
Délután korlátozás várható Budapesten egyes buszok és villamosok közlekedésében
Demonstráció miatt kisebb korlátozásokra, néhány perces várakozásra kell számítani egyes buszok és villamosok közlekedésében Budapesten vasárnap délután - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ vasárnap az MTI-t.
..
BKK: délután forgalomkorlátozások várhatók Budapest belvárosában
Demonstráció miatt péntek délután Budapest belvárosában több útszakaszon is ideiglenes forgalomkorlátozásra kell készülni - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
..
Több milliárdos bevétel növekedés a HungaroControlnál
A légi forgalom erősödésével a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. növekvő árbevételre és nyereségre számít 2014 év végén és 2015-ben - közölte a szakszolgálat az MTI kérdésére csütörtökön.
A jövőben ritkábban kell ellenőriztetni az autógáz tartályokat
Az autókba beépített gáztartályokat jelenleg 3 évente kell ellenőriztetni, a jövőben ez az időszak várhatóan négy évre módosul - a nemzetgazdasági miniszter erről szóló rendeletének tervezete a kormány honlapján jelent meg.
..
Kétszáz új busz érkezik Budapestre 2015-ben
Mintegy kétszáz új busz érkezik Budapestre 2015-ben az új üzemeltetési modell keretében, a MAN és a Mercedes buszai a déli városrészekben közlekednek majd - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden az MTI-vel.
..
Bosch-kutatás: a független autójavító műhelyek vidéken népszerűbbek
Vidéken népszerűbbek a független autójavító műhelyek, a magyarok pedig elsősorban szakértelem alapján választanak szervizt - derül ki a Bosch és a Medián közös felméréséből, amelynek eredményeit hétfőn juttatták el az MTI-nek.
..
Újabb 21 korszerű motorvonatot szerez be a MÁV-Start
Újabb 21 villamos motorvonatot szerezhet be a személyszállító vasúttársaság a kormány döntése alapján, uniós források felhasználásával. A járművek a jövő év végétől 2017 elejéig állnak majd forgalomba a budapesti elővárosi vonalakon.
..
Hétfőn átadják a forgalomnak a 3-as villamosvonal zuglói szakaszát
Hétfőn átadják a 3-as villamosvonal felújított zuglói szakaszát, a 62-es, a 62A és a 69-es villamos újra teljes vonalán jár majd, Zuglóban így helyreáll az eredeti forgalmi rend - közölte vasárnap a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
..
A Balatonnál külföldieket is érint a haszonélvezeti joggal kapcsolatos változás
A földforgalmi törvényváltozása miatt a földhivatalok október végén postázták azokat a leveleket, amelyekben kérik a zártkerti ingatlanokban haszonélvezeti jogokkal rendelkezőket, adjanak számot az ingatlan tulajdonosához fűződő rokoni kapcsolatukról. A Balaton-régióban több száz külföldi szerezte meg az elmúlt években zártkerti ingatlan hosszú távú, gyakran élethosszig tartó haszonélvezeti jogát, így ők is a napokban kaptak kézhez a földhivatali értesítőt.
..
A Rákóczi Szövetség ismét megrendezi a felvidéki séták programját a hétvégén
Mától ismét megrendezi a Rákóczi Szövetség a felvidéki séták programját, amelyen száz magyarországi és felvidéki iskolás kirándulhat közösen.
18. oldal / összesen: 45