2024.09.29 | Vasárnap
Mihály napja

Utazás
Keresés
16. oldal / összesen: 45
..
Ismét csökkent az üzemanyagok ára
Ismét csökkentette az üzemanyagárakat a Mol: a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 4 forinttal, a gázolajét pedig 3 forinttal mérsékelte a társaság pénteken.
..
Már zajlik a 3-as metró felújítása
A síncserével már megkezdődött a 3-as metró felújítása, a járműpark korszerűsítéssel egybekötött felújítására pedig kiírták a közbeszerzési eljárást - közölte a BKV csütörtökön az MTI-vel.
Megszűnik az M0-s általános díjmentessége, új matricákat vezetnek be
Megszűnik januártól az M0-s általános díjmentessége - erősítette meg szerdán a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) kommunikációs főosztálya a nol.hu értesülését az MTI-nek. A tárca tudatta: újfajta, megyei matricákat vezetnek be, amelyek egy évre ötezer forintba kerülnek majd.
..
Ismét csökken az üzemanyagok ára
Ismét csökkenti az üzemanyagárakat a Mol: a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 4 forinttal, a gázolajét pedig 3 forinttal mérsékli a társaság pénteken - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.
..
Tovább csökkent az üzemanyagok ára
Ismét csökkentette az üzemanyagárakat a Mol: a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 9 forinttal, a gázolajét pedig 5 forinttal mérsékelte a társaság szerdán.
..
Tovább csökken az üzemanyagok ára
Ismét csökkenti az üzemanyagárakat a Mol: a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 9 forinttal, a gázolajét pedig 5 forinttal mérsékli a társaság szerdán - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.
..
Szerdától változik a Budaörsi út forgalmi rendje
A tervezettől eltérően várhatóan szerdán hajnalban lép életbe a Budaörsi úti forgalmirend-változás a Budapestről kifelé vezető oldalon az új közúti csomópont építése miatt. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közlése szerint a vasárnapra ígért változás az időjárás miatt tolódik el.
Üzemszünet lesz a HU-GO útdíjszedési rendszerben vasárnap hajnalban
Karbantartás miatt üzemszünet lesz a teljes HU-GO elektronikus útdíjszedési rendszerben december 7-én, vasárnap hajnali 2 és 4 óra közötti időszakban - közölte a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. pénteken az MTI-vel.
..
Tovább csökkent az üzemanyagok ára
Csökkentette bruttó 8 forinttal a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.
..
Tovább csökken az üzemanyagok ára
Ismét csökkenti az üzemanyagárakat a Mol: a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 8 forinttal, a gázolajét pedig 6 forinttal mérsékli a társaság pénteken – értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.
..
Csökkent az üzemanyagok ára
Csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
..
Kedden is kimaradnak budapesti Lufthansa-járatok a pilóták sztrájkja miatt
A Lufthansa német légitársaság pilótáinak hétfő délben kezdődött, másfélnapos sztrájkja miatt kedden is több Budapestre érkező, illetve innen induló járatot töröltek a Budapest Airport honlapján található adatok szerint.
..
Csökken az üzemanyagok ára
Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.
16. oldal / összesen: 45