2024.09.29 | Vasárnap
Mihály napja

Utazás
Keresés
14. oldal / összesen: 45
..
Július 1-jén indul a fizetős parkolás belső Óbudán
Július 1-jén indul a fizető parkolás a III. kerület belső területein.
..
Három éve állt le a Malév
Három évvel ezelőtt, 2012. február 3-án reggel 6 órakor állt le 66 év működés után a Malév. A nemzeti légitársaság utolsó járata, az MA745-ös Helsinkiből háromnegyed tízkor landolt Budapesten. A cég felszámolása azóta sem fejeződött be, új légitársaság pedig nem indult helyette, bár erre voltak próbálkozások.
..
A NAV közzétette a februárban elszámolható üzemanyagárakat
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közzétette honlapján a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolásban februárban alkalmazható üzemanyagárakat.
..
Januárban 11 százalékkal több autót helyeztek forgalomba, mint egy éve
z idén januárban 4898 új személygépkocsit helyeztek forgalomba, 11 százalékkal többet, mint tavaly ugyanebben a hónapban - közölte a Jato Dynamics autóipari információ-szolgáltató cég.
..
Február végén kerülhet a kormány elé az országos taxisrendelet
A taxis tevékenységet országosan szabályozó kormányrendelet tervezetének szakmai előkészítő munkája és közigazgatási egyeztetése tavaly novemberben lezárult, a szakmailag egyeztetett előterjesztést a fejlesztési tárca legkorábban február végén tervezi benyújtani a kormány elé - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM).
..
Emelkedett a benzin ára, a gázolajé nem változott
Emelte bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolajé nem változott.
..
Február elsejétől változik az útdíjrendszer
Az egyhónapos próbaüzemet követően február elsejétől változik az útdíjrendszer, a döntés értelmében több szakasz ingyenes lesz, közöttük a ferihegyi gyorsforgalmi út - jelentette be Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) parlamenti államtitkára kormányszóvivői sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.
Mobilfizetéssel is megvásárolhatók az új autópályamatricák
A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. kedden elindította az új autópálya-matricák, köztük az éves megyei e-matricák mobiltelefonon keresztüli értékesítését.
..
Új gyűjtőút épült Veszprémben közel 400 millió forintból
A veszprémi belváros közlekedési terhelését csökkenti a közel 400 millió forintból, európai uniós támogatással megvalósult új észak-déli közlekedési főtengely, amelyet csütörtök reggel adtak át.
..
Akadozik az ukrajnai tranzit, az orosz fél teljesíti szerződéses kötelezettségeit
Jóllehet a Mol Nyrt. orosz partnere teljesíti dízelszállítási kötelezettségeit, az ukrajnai tranzit akadozása miatt nem kapja meg rendszeresen a 80 ezer tonna havi gázolajmennyiséget.
..
Tovább csökkent az üzemanyagok ára
Bruttó 5-5 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
..
Minden eddiginél több utasa volt 2014-ben a Budapest Airportnak
Minden eddiginél több utast szolgált ki a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2014-ben, a ferihegyi légikikötőben tavaly 9 millió 155 ezer ember fordult meg, 7,5 százalékkal több, mint 2013-ban - közölte kedden az üzemeltető Budapest Airport az MTI-vel.
..
10 százalékkal bővült tavaly a belföldi turizmus
Tíz százalékkal bővült tavaly a belföldi turizmus, és 2015-ben is hasonló, 9 százalékos bővülés várható a Szállás.hu portál legfrissebb előrejelzése szerint.
14. oldal / összesen: 45