2024.09.29 | Vasárnap
Mihály napja

Utazás
Keresés
11. oldal / összesen: 45
..
Csökkent az üzemanyagok ára
Csökkentette bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.
Júniusban emelkedett a forgalomba helyezett új autók száma az EU-ban
Júniusban már a huszonkettedik hónapja emelkedett a forgalomba helyezett új személygépkocsik száma az Európai Unióban - olvasható az európai autógyártó szövetség (ACEA) honlapján.
..
A parkolások több mint 60 százalékát fizetik mobiltelefonnal
A parkolások több mint 60 százalékát mobiltelefonnal fizetik ki, ami mutatja, hogy nagy az igény a mobilfizetési rendszer iránt - mondta Veres Mihály, a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. vezérigazgatója az M1 aktuális csatornán pénteken.
..
Drágult a benzin, a gázolaj ára csökkent
Bruttó 2 forinttal emelte a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., míg a gázolajét 2 forinttal csökkentette.
..
Az orosz Metrowagonmash újítja fel a 3-as metró szerelvényeit
Az orosz Metrowagonmash cég nyert a budapesti 3-as metró szerelvényeinek korszerűsítéssel egybekötött felújítására, valamint az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások és eszközök szállítására kiírt tenderen - közölte a BKV Zrt.
..
Új taxirendeletet tett közzé a kormány
Személygépkocsival üzletszerűen, ellenérték fejében személyt csak személytaxi-szolgáltatást vagy személygépkocsis személyszállító szolgáltatást folytató vállalkozás szállíthat, utas pedig kizárólag az előírt feltéteknek megfelelő vállalkozás által nyújtott szolgáltatást vehet igénybe - ez a személygépkocsival díj ellenében végzett közúti személyszállításról szóló kormányrendelet lényege, amely a keddi Magyar Közlönyben jelent meg.
..
Hétfőn megnyitják a Nyugati pályaudvart
Befejeződnek július 5-én éjfélig a Nyugati pályaudvaron a felújítási és karbantartási munkálatok, így július 6-án, hétfőn a hajnali üzemkezdettől megindul a menetrendszerinti forgalom - közölte Lőcsei Virág, a MÁV Zrt. szóvivője csütörtökön az eddig elvégzett munkálatokról tartott sajtótájékoztatón a helyszínen.
..
Csökkent a benzin ára
Bruttó 2 forinttal csökkentette a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változott.
..
Emelkedett a benzin ára
Emelte bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.
..
Emelkedik az üzemanyagok ára
Emeli bruttó 6 forinttal a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.
..
Csökken a benzin ára
Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változik.
..
Emelkedett a gázolaj ára
Emelte bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a 95-ös benziné nem változott.
..
Emelkedett az üzemanyagok ára
Emelte bruttó 9 forinttal a 95-ös benzin és 8 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
11. oldal / összesen: 45