2024.09.29 | Vasárnap
Mihály napja

Utazás
Keresés
10. oldal / összesen: 45
..
Hétfőtől használhatják a járdát a gyalogosok és a kerékpárosok a Bem rakpart egy részén
Hétfő reggeltől megnyitják a járdát a II. kerületi Bem rakpart Margit híd és Csalogány utca közötti szakaszán a Duna felőli oldalon a gyalogosok és a kerékpárosok előtt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
..
Útdíj - NÚSZ: nem változott jelentősen a jogosulatlan úthasználók aránya
Az útdíjrendelet januári módosítása óta eltelt nyolc hónapban nem változott számottevően a jogosulatlan úthasználók aránya a tavalyi év hasonló időszakához képest - közölte a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt.
..
Hamarosan megháromszorozódik az elektromos autótöltők száma Magyarországon
A közeli hónapokban 150 új elektromos autótöltőt helyeznek üzembe a Jedlik Ányos terv keretében az autópályák, illetve a forgalmas helyek mentén - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az 58. töltő átadásán hétfőn.
..
Szünetel az e-matrica értékesítés hétfő hajnalban
Szünetel az e-matrica értékesítés szeptember 7-én hétfőn hajnali 0.30 és 4.30 között, várhatóan 2 óra időtartamban, a rendszer tervezett karbantartása miatt - tájékoztatta a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ).
..
Csökkent a benzin, emelkedett a gázolaj ára
Csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajét 2 forinttal emelte.
Módosul az e-útdíjról szóló rendelet
A nemzeti fejlesztési miniszter módosította a teherautók által fizetendő e-útdíjról szóló rendeletet, a pontosításokat és újabb szakaszok díjasítását tartalmazó jogszabály a hétfői Magyar Közlönyben jelent meg és 15 nap múlva lép hatályba.
..
Hétfőn ismét változik a közlekedési rend a Budaörsi úton
A Budaörsi úti felújítás részeként újabb szakaszon kezdődik meg a munka, ezért hétfő reggeltől ismét változik a közlekedési rend - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vasárnap az MTI-vel. A belváros irányába a BKK az Egér utat javasolja alternatív útvonalként.
..
Csökkent az üzemanyagok ára
Bruttó 9 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és 8 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.
..
Csökkent a gázolaj ára
Csökkentette bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a 95-ös benziné nem változott.
..
Jogszabályváltozás - Augusztustól hatályosak a közlekedési kártya szabályai
Augusztusban lépnek hatályba a módosított személyszállítási törvénynek a közlekedési kártyára vonatkozó szabályai, amelyek - egyebek mellett - kimondják, hogy az utazási kedvezmény igénybevétele a kártya kiváltásához köthető.
..
Ismét csökkent az üzemanyagok ára
Csökkentette bruttó 2-2 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.
..
BKK: várhatóan csütörtök reggelig tart a Várhegy alatti alagút lezárása
Csütörtök reggelig tart a budai Vár alatti alagút lezárása, addig módosított útvonalon jár a 16-os és a 105-ös busz - közölte szerdán kora délután a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-vel.
..
Csökkent az üzemanyagok ára
Csökkentette bruttó 9 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
10. oldal / összesen: 45