2024.10.12 | Szombat
Miksa napja

Munkahely
Keresés
88. oldal / összesen: 127
Tízmilliárd feletti árbevétel a Veritas Dunakiliti Kft.-nél
Tízmilliárd forint feletti árbevétellel zárta a tavalyi évet a Veritas Dunakiliti Kft., a cég Európa legnagyobb motortéri üzemanyag-vezeték gyárát működteti - mondta Jáger Tibor ügyvezető igazgató az MTI-nek.
Munkásokat toboroz Magyarországon a Bosch
Létszámbővítést tervez az idén két miskolci gyárában, Hatvanban és Budapesten is a Bosch cégcsoport, amely több állásbörzén is várja az érdeklődőket a következő hónapokban.
Uniós támogatással 900 millióból fejlesztett a nagyatádi Büttner Kft.
A nagyatádi Büttner Kft. 900 millió forintból fejlesztette technológiáját, növelte hatékonyságát és bővítette kapacitását, amelyhez 433 millió forintos európai uniós támogatást kapott.
Az uniós központú vállalatok Magyarországon több mint 430 ezer dolgozót foglalkoztatnak
Az Európai Unióban központtal rendelkező vállalatok Magyarországon 2011-ben több mint 430 000 dolgozót foglalkoztattak, és 4525 milliárd forint hozzáadott értéket állítottak elő - hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amelyet az Európai Unió Magyarországi Kereskedelmi Kamaráinak elnöksége tartott csütörtökön Budapesten. Az összesített adatok lényegében nem változtak 2011 óta.
Magyarország kutatás-fejlesztési központtá válhat
Létre kell hozni a tudományos kutatóközpontok egész hálózatát, és Magyarország nemcsak termelési, hanem majd kutatás-fejlesztési központtá is válhat - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a szegedi lézerközpont ünnepélyes alapkőletételekor.
Az ipari termelés 1,4 százalékkal nőtt 2013-ban
Az ipari termelés 1,4 százalékkal nőtt 2013-ban az előző évhez képest - jelentette előzetes adatok alapján csütörtökön a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
22 éves csúcsra ért a nők foglalkoztatása
A nők munkaerő-piaci helyzetének javításáért felelős miniszteri biztos szerint az előzetes adatok alapján 22 éves csúcsra emelkedett a nők foglalkoztatása Magyarországon.
A Business Telecom eredménye 15-szörösére nőtt
A Business Telecom eredménye 15-szörösére nőtt tavaly a 2013. évre vonatkozó előzetes eredménykimutatás szerint.
Államkincstár: rendben megkapják bérüket a közfoglalkoztatottak
A közfoglalkoztatottak bérének számfejtése rendben, határidőben megtörtént, az államkincstár információi szerint a rakacai közfoglalkoztatottak bérének fedezete szerdán délelőtt már az önkormányzat számláján lesz - közölte a Magyar Államkincstár (MÁK) az MTI-vel a Népszava keddi cikkére reagálva. A lap azt írta, hogy a Borsod megyei Rakacán nem kapták meg bérüket a közmunkások.
A növekedésre koncentrál az autóipar: a cégek hatvan százaléka bővítést tervez
A növekedésre és a munkahelyteremtésre koncentrálnak a világ autógyártói a következő időszakban: a cégek hatvan százaléka tervez bővítést egy éven belül – derül ki az EY legfrissebb globális iparági felméréséből.
Uniós munkavállalás - Die Welt: katasztrófát okoz az elvándorlás Kelet-Európában
Katasztrófát okoz a fiatal, jól képzett munkaerő elvándorlása Kelet-Európában - írta a Die Welt című német konzervatív lap az uniós társállamokból érkező munkavállalók szociális ellátása körüli vitával kapcsolatban készített összeállításában.
A nemzetközi cégek jelentősen növelik a gazdasági teljesítményt
A nagy nemzetközi vállalatokkal kötött stratégiai megállapodások jelentősen növelik a magyar exportot és ezen keresztül a teljes magyar nemzetgazdasági teljesítményt - jelentette ki a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági ügyekért felelős államtitkára hétfőn Zalaszentgróton.
Kismértékben csökkent a munkanélküliség az EU-ban
Kismértékben csökkent a munkanélküliség az Európai Unióban (EU) decemberben. 2013 decemberében 10,7 százalékos volt az uniós munkanélküliség, 2013 novemberében még 10,8 százalék - ismertette legfrissebb adatait közleményében az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat.
88. oldal / összesen: 127